• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Siirt 32 °C

“Gençlik Buluşmaları” 14 Eylül Anadolu Lisesinde Devam Etti

“Gençlik Buluşmaları” 14 Eylül Anadolu Lisesinde Devam Etti
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın bir süre önce başlattığı “ Gençlik Buluşmaları” projesi kapsamında Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi ve Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi ardından 14 Eylül Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın bir süre önce başlattığı “ Gençlik Buluşmaları” projesi kapsamında Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi ve Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi ardından 14 Eylül Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

14 Eylül Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen “Gençlik Buluşmaları” programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler. Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, yaptığı konuşmanın ardından, öğrencilerin sorularını cevaplayarak taleplerinin yapılması hususunda talimatlar verdi.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, ilk olarak öz geçmişi hakkında bilgi verdi, eğitim yılları ve görev yaptığı yerler hakkında bilgi verdi. Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın ayrıca Mevlid Kandili dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerin kandillerini kutladı.

Başkan Vekili Taşkın, kentte yapılan asfalt ve kilit parke taşı çalışmaları hakkında da bilgi verdi. “Doğumdan ölüme kadar yanınızdayız” sloganıyla yola çıkan Siirt Belediyesinin Kültür ve Sosyal İşlerinde yoğun bir çalışma temposu gayreti içerisine girdiklerini belirten Taşkın, “ Belediye Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğümüzce yürütülen projelerle, yeni doğan bebeklere “Hoş Geldin Bebek” paketi, askere giden gençlerimize, “Güle Güle Mehmedim” yeni evlenen çiftlerimize, “Nikah Paketi” hayatını kaybeden vatandaşlarımız için ücretsiz defin ve cenaze işlemlerinin Belediyemizce yürütülmesi çalışmalarını başlattık. Birçok ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, “Evde Hizmet” engellilere, akülü araç ve tekerlekli sandalye desteğinde bulunduk. Siirt’in geleceğini düşünen bir Belediye inşa ettik. Dış destekte 51 Milyon lira belediyemize katkı sağladık. Başkan Vekili Taşkın, Siirt Belediyesi olarak gencinden yaşlısına bu şehirde yaşayanların mutluluğu için çalışıyoruz. Siirtli kardeşlerimiz her şeyin en güzeline layıktır diye konuştu.

Okul Müdürü, Başkanımızın mesleki deneyimlerini anlatması çocuklarımız üzerinde önemli bir rol model oldu. Yaptığı açıklamalardan dolayı ve çocuklarımıza gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz dedi.

Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın söyleşi programın ardından Dirayet Süren Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Burada öğrenciler ile yemek sırasına giren Belediye Başkan Vekili Taşkın hep birlikte öğrenciler ile yemek yedi. Öğrenciler ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Vekili Taşkın, öğrencilerin Kamelya desteğini kırmayarak taleplerini ilgili birime talimat vererek hemen gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim