• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 15 °C

George Clooney ve Amal boşanıyor!

George Clooney ve Amal boşanıyor!
George Clooney ve Amal boşanıyor!Ünlü Amerikalı aktör George Clooney ile avukat sevgilisi daha geçen Eylül ayında dünyaevine girmişlerdi.Ünlü çiftin boşanacağı haberleri çıktı.

Lübnan asıllı uluslararası bir avukat olan Alamuddinin eşi Clooneyden boşanma tazminatı olarak 200 milyon dolaralabileceği belirtiliyor.

Haftalık In Touch dergisi ünlü çift arasında evliliğinin üzerinden henüz dört ay geçmesine rağmen yoğun tartışmalar yaşandığına dikkat çekti.

Çıkan tartışmaların bu ikilinin farklı yaşam tarzlarından kaynaklandığını ileri süren dergi Amal Alamuddinin Clooneyden bir çocuk istediği buna yakışıklı aktörün ise karşı çıktığını öne sürdü. In touch dergisi ayrıca Clooney ile Alamuddin arasındaki boşanma tazminatının 200 milyon dolara çıkabileceğinede yer vererek avukat eşinin boşanma durumunda bu miktarı ünlü aktörden alabileceğini ifade etti.

27 Eylül 2014 tarihinde İtalyada evlenen Amal Alamuddin ile George Cloony çifti arasında son zamanlarda özellikle AlamuddininHollywood’dan nefret ettiği, bu nedenle eşinin ünlü arkadaşlarına çok mesafeli davrandığı konuşuluyordu.

 

Bu haber toplam 2360 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim