• BIST 9679.8
  • Altın 2487.16
  • Dolar 32.433
  • Euro 34.4483
  • Siirt 13 °C

Gizli kalmış tarih açığa çıkıyor!K.O.Z gösterime giriyor

Gizli kalmış tarih açığa çıkıyor!K.O.Z gösterime giriyor
Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutacak olan Kod Adı K.O.Z. 13 adlı sinema filmi Şubat'ta gösterimde olacak.

Senaryosu ile daha gösterime girmeden gündemi çalkalayan filmde ünlü oyunculardan Tolga Karel ve Hazım Körmükçü iki kardeş rolünü paylaşıyor. Hazım Körmükçü idealist gazeteci Zafer Akkaya karakterindeyken, Karel de İstanbul Emniyet İstihbarat Müdürü Remzi Akkaya olarak sinemaseverlerin karşısında yerini alacak. Rolü hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu Tolga Karel, "Bugüne kadar herkes sustu yalanlar açıkladı, ancak süresi gelmişti artık. Böyle bir filmde oynamak da bana nasip oldu” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Senaryonun pek çok fazla defa tekrar tekrar revize edildiğini ifade eden Karel, “Üzerinde çalıştığımız konular cesaret isteyen ve çok fazla hassas konular” diye belirtti . Çok heyecanlı olduğunu açıklayan Karel, sözlerini şu şekilde devam ettirdi : “Hiç bilmediğiniz bir dünyada, bilmediğiniz bir karakteri oynuyorsunuz. Bu film şüphesiz ki çok fazla konuşulacak ve ülkenin son 20-30 senesinde yaşanan üst düzey çatışmalara ışık tutacak. Gerçek herkese göre değişebilir, lakin hiç bir şey gizli kalmaz. Bir gün gelir sorgulanır". diyerek filmin konusu hakkında bilgi vermeye devam etti.

Kod Adı K.O.Z’da Fethullah Gülen ismi “Mehdi Hoca Efendi” olarak geçiyor. Öte yandan Tolga Karel, “Remzi’nin bu dünyada bağlı olduğu tek şey Mehdi Hoca Efendi. Remzi çocukluğundan bu yana yer aldığı cemaate ihanet etmemiş ve Mehdi Hoca Efendi’ye her şeyiyle bağlı bir adam. Abisi ve babası onu bu harekete girmesini sağlamış ama ihanete uğradıklarını anlamışlar.” diyerek filmde canlandırdığı Remzi karakterini ifade etti.

 

Bu haber toplam 4896 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim