• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 20 °C

Gökhan Celbek Siirt Milletvekili Aday Adayı-Siirt Haberleri

Gökhan Celbek Siirt Milletvekili Aday Adayı-Siirt Haberleri
Ankara'da doktorluk yapan Siirtli Hemşehrimiz Dr.Gökhan Celbek, AK Parti’den Siirt Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Ankara'da doktorluk yapan Siirtli Hemşehrimiz Dr.Gökhan Celbek, AK Parti’den Siirt Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yeni Mahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki görevinden istifa eden Siirtli hemşehrimiz Dr.Gökhan Celbek, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde memleketi Siirt'ten AK Parti milletvekili aday Adayı olduğunu açıkladı.
 
Siirtliler.NET’e gönderdiği yazılı basın açıklamasında Dr.Gökhan Celbek şu ifadelere yer verdi:
 
“Ülkemiz 7 Haziran’da bir kez daha sandık başına gidecek. Yeni Türkiye yolunda önemli bir eşik teşkil eden önümüzdeki seçimler öncesinde siyasi partiler kadar bu ülkenin her evladının da milletimize karşı mesuliyeti vardır. Siyaset yoluyla milletine hizmet edebileceğini düşünen hiç kimsenin bu mesuliyetten imtina etme hakkı yoktur. Sayın başbakanımız Yeni Türkiye diyor ve daha güçlü, daha mürefeh, daha zengin, itibarlı ve demokrasi standartları daha yüksek bir Türkiye hedefi için gecesini gündüzüne katıyor. Bu gayrete omuz vermek, yük almak, hizmet kervanında yer almak herkes gibi şahsımın da vazifesidir.
 
Bu çerçevede 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti’den aday adayı olmak için hizmetkarlık mesuliyetini taşıma şerefine nail olduğum Ankara Yeni Mahalle Devlet Hastanesi’ndeki doktorluk görevimden istifa ediyorum. Bu bir ayrılık değil, daha sıkı kucaklaşmadır. Bu bir son değil daha taze ve daha güçlü başlangıçtır. Biz kanunen buradaki resmi görevimizi bırakıyoruz, ancak doktorluk vazifesinde yüzbinlerce aileye duyduğumuz sevgi ve muhabbeti kalbimize nakşetmiş şekilde taşımaya devam ediyoruz ve edeceğiz.”

Kaynak: siirtliler.net

Bu haber toplam 5487 defa okunmuştur
Yorumlar
hayrettin
15 Şubat 2015 Pazar 00:06
00:06
yorum yapılmıştı ama neden yayınlamadığınızı anlayamadım
78.161.55.64
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim