• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Gökhan Töre Galatasaraylıları Çıldırttı Peki Neden?

Gökhan Töre Galatasaraylıları Çıldırttı Peki Neden?
Yaşamakta olduğu silah olayı ile gündeme uzun süre kalmakta olan beşiktaşlı yıldız oyuncu Gökhan Töre, Galatasaraya iki tane gooll atan Arsenalin yıldız alman futbolcuu Lukas Podolski için kardeşimi attığı goollerden ve başarılı perforansından dolayı tebr

Yaşamakta olduğu silah olayı ile gündeme uzun süre kalmakta olan beşiktaşlı yıldız oyuncu Gökhan Töre, Galatasaraya iki tane gooll atan Arsenalin yıldız alman futbolcuu Lukas Podolski için kardeşimi attığı goollerden ve başarılı perforansından dolayı tebrik ederim  şeklindeki tweeti galatasarayılalırı çıldırdı.

Galatasaray'ın Arsenal'e 4-1 yenildiği karşılaşmayı, Beşiktaşlı Gökhan Töre de izledi. Cezası nedeniyle forma giyemeyen Galatasaray kaptanı Selçuk İnan'la tribünde yan yana oturan Töre, karşılaşma sonrası attığı tweetle olay yarattı.

Yakın arkadaşı Lukas Podolski'yi izlemeye gelen Gökhan Töre, iki gol atan Alman futbolcunun bir sevinç fotoğrafını koydu ve üstüne de, "Kardeşimi attığı gollerden ve başarılı performansından dolayı tebrik ederim” mesajını yazdı.

Bu haber toplam 2784 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim