• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Siirt 19 °C

Gönül İşleri 15. Bölümde ortalık toz duman!

Gönül İşleri 15. Bölümde ortalık toz duman!
Gönül İşleri 15. Bölümde ortalık toz duman!TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri'nde ortalık fena karışıyor.Kıskançlık krizi had safaya ulaşıyor..Tibet'in kıskançlık krizleri Sevda'yı allak bullak edecek.

Star TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri heyecanlı bir bölüm ile ekrana gelecek. Tibet'in kıskançlık krizleri Sevda'yı canından bezdirecek.

Gönül İşleri 15. Bölümde ortalık fena karışıyor!

Kemal tarafından kurtarılan Saadet’in eve dönüşüyle, sular tekrar durulur. Ancak Muzaffer’in endişeleri devam etmektedir. Saadet’i dizinin dibinden ayırmamaya kararlıdır artık. Pek sevdiği Kemal bile alamaz Saadet’ini elinden. Ama Kemal’in de Muzaffer’in bilmediği bir planı vardır Kemal, Saadet’ten duyduğu “Seni Seviyorum” sözüne güvenip Saadet’e evlenme teklif eder. Şimdi ne olacak?

 

Servet ve Yılmaz ise, yeni ve komik bir maceraya daha atılırlar; geçici bir süreliğine birbirlerinin yerlerine geçerek, kendi yöntemleriyle birbirlerinin hayatlarını devam ettireceklerdir. Servet’in aşırı “titiz” tavırlarıyla Yılmaz’ın “rahat” kişiliği kapışmaya başlar. Tabi bu değişiklik ailemizde başka değişikliklere sebep olacaktır.

 

Sevda’nın işleriyse yine yolunda gitmemektedir. Okuldaki eksik kredisi yüzünden almak zorunda olduğu ders Bedir’le aynı sınıfta buluşmasına neden olunca günleri daha da zorlaşmaya başlar. Tibet’in kıskançlık krizleri Sevda’yı canından bezdirirken Bedir’in hayatıyla ilgili öğrendiği gerçekler sarsılmasına neden olur.

 

Kapıya dayanan polisler, ambulanslar derken, Yılmaz ve Servet’in iddialaşması büyük bir curcunayla son bulur. Kavganın kazanını olmaz ama ikisi de birbirleri adına anlaması gerekeni anlamıştır. Sular durulduğunda Saadet de Kemal’in teklifine ne cevap vereceğine karar vermiştir artık…

 

Yayın Günü: 25 Ocak  Pazar

Yayın Saati: 20.00

Bu haber toplam 1858 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim