• BIST 9882.78
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 26 °C

Google'den yeni bir yenilik ..Translate dilleri canlı olarak çeviriyor ..!!

Google'den yeni bir yenilik ..Translate dilleri canlı olarak çeviriyor ..!!
Canlı olarak çeviri yapabilme özelliğinin entegre edildiği Google Translate servisi, kullanıcılarından büyük ilgi göreceğe benziyor. Farklı dillerdeki konuşmaların gerçek zamanlı olarak, uygulama üzerinden tercüme edilmesi için ilk kolları sıvayan hatılay

Canlı olarak çeviri yapabilme özelliğinin entegre edildiği Google Translate servisi, kullanıcılarından büyük ilgi göreceğe benziyor. Farklı dillerdeki konuşmaların gerçek zamanlı olarak, uygulama üzerinden tercüme edilmesi için ilk kolları sıvayan hatılayacağınız gibi Microsoft olmuştu.

 

Google Translate'e gelecek yeni güncelleme ile Translate servisi bundan böyle popüler dillerdeki canlı konuşmaları saniyesinde tanıyacak ve bu konuşmaları hemen metin olarak çevirecek. Google Translate ayrıca restoranlardaki menüler veya şehirlerdeki trafik işaretlerinin de fotoğraflarını metine dönüştürüp bunları istenilen dile çevirebilecek.

Ayrıca yakında üçüncü parti uygulamaların Google Now'ı kullanması mümkün olacak, böylece Google Now üzerinden Facebook, Twitter gibi farklı uygulamalara ulaşılabilecek.

Bu haber toplam 2391 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim