• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Görme engelli judoculardan büyük başarı

Görme engelli judoculardan büyük başarı
Eskişehir ilinde yapılan, 72 kulüp ve 300 sporcunun mücadele ettiği ‘Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan siirtli gençlere büyük bir başarının altına imza attı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 17-19 Şubat 2017 tarihleri arasında Eskişehir ilinde yapılan, 72 kulüp ve 300 sporcunun mücadele ettiği ‘Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan, Siirt Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcularının, Büyük erkekler kategorisinde 1 altın, 1 gümüş,  Gençler kategorisinde ise;  2 altın, 1 gümüş madalya kazanarak, büyük bir başarı elde edildiğini bildirildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Görme Engelliler Judo Federasyon Başkanlığının 2017 yılı faaliyet programında yer alan “Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonasında” sporcularımız; Abdurrahman Özal 60. Kiloda Türkiye birinciliği, Fırat Kibici Türkiye ikinciliğini kazandı. Gençler kategorisinde de: 55 Kg’da Barış Özalp Türkiye birinciliği, 66 Kg’da Fırat Kibici Türkiye ikinciliğini, 66 Kg’da da Abdurrahim Özalp Türkiye birincisi olarak büyük bir başarı elde etmişlerdir.”

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, sporcuları ve Antrenörleri makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Olgaç, sporcularımıza her türlü desteğin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim