• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

GSaray O Yıldız Golcüye Kancayı Taktı!

GSaray O Yıldız Golcüye Kancayı Taktı!
Sarı Kırmızılı ekibin başarılı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu o yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi.Başarılı teknik adam o yıldız futbolcuyu almak için tüm imkanları seferber etti ve resmen düğmeye basıldı!Cimbom o yıldız golcüyü alıp işi bitirmek istiyor

Sarı Kırmızılı ekibin başarılı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu o yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi.Başarılı teknik adam o yıldız futbolcuyu almak için tüm imkanları seferber etti ve resmen düğmeye basıldı!Cimbom o yıldız golcüyü alıp işi bitirmek istiyor.

GSaray Süper ligin başarılı ekibi Bursaspor’da top koşturan yıldız futbolcu Fernando için harekete geçti ve o yıldızı almak için tüm imkanlar seferber edildi ve kollar sıvandı.Hamza Hamzaoğlu özellikle o yıldız golcüyü kadrosuna katmak istiyor! Fanatik Gazatesinin haberine göre, ara transferde kadrosuna nokta atışı takviyeler yapmak isteyen Galatasaray’da, Fernandao transferi için temaslar sıklaştırıldı. 27 yaşındaki Brezilyalı golcünün alınmasını isteyen kişi, Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu. Başarılı çalıştırıcının Fernandao hakkında, “Onu Burak’la birlikte oynatmayı düşünüyorum. 4-4-2’de, Burak gibi yardımcı bir forvetle birlikte çok iyi iş çıkarabilir. 4-2-3-1’de de en uçta onu oynatıp, kanatlara Burak ve Umut’u koyarak ezici bir güç kurabiliriz. İki sistem için de biçilmiş kaftan. Hücum hattında onun gibi top tutabilecek bir golcüye ihtiyacım var. Eğer transfer edebilirsek, gücümüze güç katacaktır. Maliyeti de uygunsa, Ocak ayında kadromuza katalım” dediği belirtildi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2225 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim