• BIST 9530.47
  • Altın 2473.951
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.7752
  • Siirt 10 °C

GSaray'a 65 MİLYONLUK ŞOK!

GSaray'a 65 MİLYONLUK ŞOK!
Galatasaray’da sular durulmuyor.Geçtiğimiz günlerde yapılan başkanlık seçimlerinde koltuğa oturan Duygun Yarsavut yönetimi sıkı bir markaja aldı.Galatasaray’da eski yönetimin harcamaları oldukça dikkat çekti.Ünal Aysal döneminde yapılan harcamalar işin ne

SİİRTAJANS.COM- Galatasaray’da sular durulmuyor.Geçtiğimiz günlerde yapılan başkanlık seçimlerinde koltuğa oturan Duygun Yarsavut yönetimi sıkı bir markaja aldı.Galatasaray’da eski yönetimin harcamaları oldukça dikkat çekti.Ünal Aysal döneminde yapılan harcamalar işin ne kadar ciddi bir boyuta ulaştığını gözler önüne seriyor.Galatasaray’daki borç çıkan rakkamla şok etti.

Sarı Kırmızılı ekipte ortaya çıkan borçlar gündeme bomba gibi düştü.Ünal Aysal dönemine ait olduğu iddia edilen 65 MİLYON TL sarı kırmızılı ekibi oldukça derinden etkiledi.Ortaya çıkan borç işin ne kadar ciddi bir boyuta ulaştığını gözler önüne seriyor. Habertük'ün haberine göre Galatasaray'da yeni yönetim, eski başkan Ünal Aysal ve yönetimi hakkında şoke edici bir rapor hazırladı. 25 Ekim'de yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen ve ilk yönetim kurulu toplantısında Olağanüstü Mali Kongre kararı alan başkan Duygun Yarsuvat ve yönetiminin, 6 Aralık'ta yapılacak bu genel kurulda üyelere Aysal yönetimi ile ilgili olarak bu raporu açıklayacağı öğrenildi. Yapılan incelemelerde Ünay Aysal ve yönetiminin yetkileri dışında toplam 65 milyon TL'lik bir fazla harcama yaptığını belgeleyen yönetimin, bu dönemin ayrı olarak ibra edilmesini talep edeceği bildirildi.

 

Fatura Ünal Aysal'a çıkacak

 

Genel kurul üyelerinin bu büyük harcamayı ibra etmemeleri durumunda bu faturayı eski başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulundaki yöneticilerin kişisel olarak ödemeleri için mahkeme yoluna başvurulması planlanıyor. Yönetimin gündemindeki diğer maddelerle birlikte yeni bir borçlanma yetkisi ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi gibi konularda yetki talebinde de bulunması bekleniyor.

 

 

Aysal perşembe konuşacak

 

Eski başkan Ünal Aysal, perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyecek. Yeni yönetimin kendisiyle ilgili ortaya attığı tüm iddialara yanıt verecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1697 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim