• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • Siirt 19 °C

GSaray'da Mali Kriz Pahalıya Malloldu!

GSaray'da Mali Kriz Pahalıya Malloldu!
Sarı Kırmızılı ekip mali krizin eşiğine geldi.Galatasaray’da yaşanan mali kriz çok büyük bir gelişmeye neden oldu.Sarı Kırmızılı ekip yaşanan mali krizi nedeniyle 34 kişiyi işten çıkardığını resmi web sitesinden resmen duyurdu.

SİİRTAJANS.COM- Sarı Kırmızılı ekip mali krizin eşiğine geldi.Galatasaray’da yaşanan mali kriz çok büyük bir gelişmeye neden oldu.Sarı Kırmızılı ekip yaşanan mali krizi nedeniyle 34 kişiyi işten çıkardığını resmi web sitesinden resmen duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’nin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yaptığı açıklamada 226’dan 192’ye düştüğünü açıkladı. "Devam eden tasarruf tedbirleri çalışması çerçevesinde şirketimizin personel sayısı 226’dan 192’ye düşmüştür"Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, geçen haftalarda gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, çalışan sayısında tasarrufa gideceklerini belirtmiş ve  "Vicdanımız sızlıyor. İyi bir iş yapmıyoruz aslında ama mecburuz. Aksi halde kulüp elden çıkar. Bunu istemeyerek, üzülerek yapıyoruz'' demişti.

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ

Sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlarda futbolculara ve yöneticilere yüksek maaş verildiğini, personelin haksız yere işten çıkarıldığını söylediler.

 

TARIK'IN TOPLAM MALİYETİ 20 TRİLYON

 

Sezon başında Eskişehirspor'dan transfer edilen ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Tarık Çamdal'ın sarı-kırmızılı takıma toplam maliyeti dudak uçuklatıyor.23 yaşındaki futbolcunun bonservisine 4,75 milyon euro kendisine ise 2,70 milyon euro verilmişti.

Bu haber toplam 1325 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim