• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

GSaraylı Yıldız Futbolcu Sonunda PATLADI!

GSaraylı Yıldız Futbolcu Sonunda PATLADI!
Spor Toto Süper Ligin 11. Haftasında rakipleri Gaziantepspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray son dakikalarda yıldız futbolcu Burak Yılmaz’ın kafa golüyle gelen 1-0 lık galibiyetle sahadan 3 puan alarak mutlu bir şekilde ayrıldı.Karşılaşma sonrası GSAr

SİİRTAJANS.COM- Spor Toto Süper Ligin 11. Haftasında rakipleri Gaziantepspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray son dakikalarda yıldız futbolcu Burak Yılmaz’ın kafa golüyle gelen 1-0 lık galibiyetle sahadan 3 puan alarak mutlu bir şekilde ayrıldı.Karşılaşma sonrası GSAraylı yıldız futbolcu Hamit Altıntop şok açıklamalarda bulundu.

GSaraylı yıldız futbolcu Hamit Altıntop Gaziantepspor karşısında aldıkları 1-0 lık galibiyet sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu.Hamit Altıntop’un şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Son zamanlarda eleştiri oklarının hedefi haline gelen ve kötü performansıyla hedef tahtasına oturtulan yıldız futbolcu sonunda patladı. Özgüven sorununu Gaziantepspor karşısında kırdıklarını ifade eden Hamit Altıntop, "Son Trabzonspor maçını kaybettik ve bizim için içerideki maçlar çok önemliydi. Bugün kazanmamız gerekiyordu ve bu şekilde maça başladık. İlk yarıda kötüydük, hafta içi yaşanan olaylar vardı, malesef hocamız ayrıldı. Moralimiz çok iyi durumda değildi ama kazanmak zorundaydık. Gaziantepspor bir puana razıydı. Bizim hedefimiz şampiyon olmak ve bu kritik süreçte de puan kaybına asla tahammülümüz yok" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5483 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim