• BIST 9873.15
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Güldür Güldür Show'da bomba konuklar var!

Güldür Güldür Show'da bomba konuklar var!
Güldür Güldür Show'da bomba konuklar var!Ekranların kahkaha tufanı programı Güldür Güldür Show bu akşamki bölümüyle yine fırtına gibi esecek güldümeye devam edecek.

Ekranların en çok izlenen komedi programı olan Güldür Güldür Show bu akşam bomba süpriz konukları ile izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Güldür Güldür Show'da yine bomba konuklar!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde;  Muazzez Abacı ve can bonomo konuk olacak.


 
Güldür Güldür Show'a Sinem efsanevi psikopat kız rolüyle dönüyor… Kışın ortasında ormanda ayı saldırısına uğrayan kızlar, rütütüler İbrahim ve Bilal’i beğenecekler mi? Rütütüler grubu karşılarına çıkan Sinem'den neden korkuyorlar? Sinem'in sakladığı büyük sır ne olabilir?
 
Burcu ile evlenmeye karar veren Hüseyin'i hangi sürprizler bekliyor? Hüseyin'in en yakın arkadaşları ve babası İsmail, Hüseyin'i evlilik konusunda motive edebilecekler mi? Müstakbel gelin Burcu ve Burcu'nun abisi  Can Bonomo Hüseyin'i yeniden evliliğe ikna edebilecekler mi?
 
Evine sürekli hırsız giren Bilal ve eşi Yeter, evlerine giren hırsız Şevket'in evine girmeye karar verirse neler olur? Hırsız Şevket'in ailesi Şevket'in ne iş yaptığını biliyor mu?
 
Kız lisesine kayıtları alınan Hüseyin ve İbrahim'in başına neler gelecek? Yeni okul arkadaşları ile karşılaşan Burcu ve Yeter, delikanlıları beğenecek mi? Gençler kızların daha çok olduğu ve haliyle daha kıskanç ve saldırgan oldukları bu yeni okul düzenine alışabilecek mi?
 
Okulun müzik öğretmeni Muazzez Abacı  hangi haberi getirecek?
 
Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…
 
“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Bu haber toplam 3677 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim