• BIST 9481.2
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • Siirt 26 °C

Gülşen yeni albümü için Londra'da harıl harıl çalışıyor!

Gülşen yeni albümü için Londra'da harıl harıl çalışıyor!
Gülşen yeni albümü için Londra'da harıl harıl çalışıyor!Ünlü poçu Gülşen yeni albümü için inzivaya çekildi Londra'ya gitti..Yepyeni albüm için hazırlıklara başlayan ünlü popçu harıl harıl çalışıyor.

Seksi popçu Gülşen geçtiğimiz günlerde RTÜK'ten klibi için pornografik olduğu için ceza yemişti.Gülşen yeni albümü için Londra'da harıl harıl çalışıyor!

Uçankuş.com'da yer alan habere göre,Ye­ni al­bü­mü­nün ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­yan Gülşen, ya­ka­la­dı­ğı ba­şa­rı­yı da­ha da zir­ve­ye ta­şı­mak için yo­ğun bir şe­kil­de ça­lı­şı­yor.

Ye­ni­lik­le­rin pe­şin­de ol­du­ğu­nu be­lir­ten Gül­şen, ta­ma­men işi­ne kon­san­tre ol­mak için Lon­dra­’ya ta­şın­dı. Yıl­lar ön­ce in­zi­va­ya çe­kil­di­ği Lon­dra­’ya dö­nüş ya­pan Gül­şen, lüks bir semt­te ev ki­ra­la­dı.

BOŞ VA­KİT­LE­RİN­DE YÜ­RÜ­YÜŞ YA­PI­YOR

Ye­ni pro­je­si için Lon­dra­’da bu­lu­nan bir stüd­yo­da ça­lış­ma­la­ra baş­la­yan pop­çu, boş va­kit­le­rin­de de for­mu­nu ko­ru­mak için bol bol yü­rü­yüş­ler ya­pı­yor.

KAYAHAN’IN ALBÜMÜNÜN İLK KLİBİ GÜLŞEN’DEN

Ka­ya­han için ha­zır­la­nan say­gı al­bü­mün­de ‘Em­rin Olu­r’ ad­lı şar­kı­sı­nı ses­len­di­ren Gül­şen, us­ta sa­nat­çı­nın ar­zu­suy­la ilk klip için se­çi­len isim ol­du.

 

Bu haber toplam 3023 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim