• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Güzel Köylü 31. bölüm izleyenleri ekrana kilitledi!

Güzel Köylü 31. bölüm izleyenleri ekrana kilitledi!
STAR TV'de beğeni ile izlenen dizi Güzel Köylü'nün 31. bölümü ekranlara geldi.Dizi heyecan fırtınası yarattı. Son bölümde neler oldu ?Detaylar haberimizde..

Başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın, senaristliğini Baykut Badem ile Filiz Ekinci'nin, yapımcılığını ise Faruk Turgut'un üstlendiği, Star TV'nin renkli ve vazgeçilmez dizisi Güzel Köylü bu hafta 31. bölüm ile ekrana geldi. Son bölümde seyirciyi büyük sürprizler  beklerken, Kamuran yeni oyunu merakla beklendi. Kamuran'ın Cemal'den hamile olduğu söylentisi köyde büyük bir kaosa sebebiyet verdi.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Güzel Köylü dizisinin son bölümünde; Kamuran'ın Cemal'den hamile olduğunu söylemesi  ortalığı karıştırır.  Bu olayı herkesten  saklamaya karar verirler. Ancak Kamuran dayanamaz ve sonuçta bütün köy Kamuran'ın Cemal'den hamile olduğunu öğrenir. Tabi ki bu durumda da Cemal'in bir an önce Kamuran'la evlenmesi gerekmektedir.

Başından beri  Kamuran'ın hamilelik olayının kurmaca olduğunu bilen Cemal buna kimseyi inandıramaz.  Ailelere ve köye karşı mecburen Kamuran'la evleneceğini söyleyerek zaman kazanmaya çalışır. Gül'le anlaşarak ayrıldıklarını söylerler.  Bu ayrılık haberi başta Kamuran ve Kaan olmak üzere bir çok kişiyi mutlu eder. Kaan tekrar Gül'ün kalbini kazanmanın yollarını aramaktadır. Ancak Cemal ve Gül'ün  planları bambaşkadır.

 

Bu haber toplam 1545 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim