• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • Siirt 8 °C

Güzel Köylü'de Şok Sahneler!

Güzel Köylü'de Şok Sahneler!
Güzel Köylü yine izleyenleri ekran başına kilitledi.Güzel Köylü'de yaşanan şok gelişmeler diziye damga vurdu.Güzel Köylü'de Kamuran'ın yalanı Gül ve Cemal'i yakınlaştırdı.Güzel Köylü'de nefes kesen şok sahneler sosyal medyayı salladı.

SİİRTAJANS.COM- STAR TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Güzel Köylü’de yine çok ama çok heyecanlı anlar yaşandı.Güzel Köylü’de yaşanan gelişmeler izleyicileri yine ekran başına kilitledi.Güzel Köylü 24. Bölümüyle yine nefesleri kesti.

Ekranlara geldiği günden bu yana çok iyi bir izleyici kitlesi yakalayan Güzel Köylü son bölüme yine fırtınalar estirdi.Güzel Köylü 24. Bölümde heyecan yine tavan yaptı.Güzel Köylü’de Kamuran’ın yalanı Gül ve Cemal’i birbirine yakınlaştırdı.

Ekranların sevilen  Güzel Köylü yeni bölümde Gül Kamuran'ın yalanlarına inanmıyor hatta Gül ve Cemal daha da yakınlaşıyor.

Tam bir şehirli olarak yetişen Gül’ün ’dan kaçarak  geldiği Ege kasabasında hayatı tamamen değişiyor... Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği, Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin  senaryosunu yazdığı “Güzel Köylü” 24. bölümüyle ekrana geliyor.  Kamuran’ın yalanı Gül ve Cemal'i daha da birbirine yaklaştırır. Gül, Kamuran'ın yalanına inanmamıştır ancak yine de köydeki kızın Cemal'le ilişkisini öğrenmek konusunda kararlıdır. Kamuran'ın yalanı beklenenin aksine Gül ve Cemal'i daha da birbirine yaklaştırır.

Üstelik Gül, Seval'in gerçek kimliğini öğrenip, Cemal'in O'nu neden sakladığını anlayınca Cemal'e bir kez daha aşık olur.  Sultanana köyde iyice birbirine giren Onbaşılar ve Öküzcüler ailelerini barıştırmak için bir plan yapar. Hüsnü ve Yusuf bu plana karşı çıksa da Sultanana'nın kurnazlığı karşısında iki aile mecburen barışmak zorunda kalır. Bu barışta tabii ki komik durumlar vardır.

Bünyamin sanayiden çıkardığı yepyeni görünümlü 'ateş parçası' ile köyde büyük bir sükse yapar. Nurten arabanın bu yeni halini hiç beğenmezken Nihal ise hayran olur. Bünyamin ve Nihal yeni görünümlü araçla gezmeye çıkınca başlarına hiç beklenmedik bir olay gelir. Üstelik Nurten Bünyamin’den huylanıp adeta iz sürmeye başlamıştır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3371 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim