• BIST 9815.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Güzel Manken Deniz Akkayadan Şok Gelişme

Güzel Manken Deniz Akkayadan Şok Gelişme
Bir zamanların aranan mankeni, şimdilerin ise kayıp kızı (sahi nerede?) Deniz Akkaya Marketing Magazine dergisinin sorularını yanıtladı. Güzel manken Deniz Akkaya , Aşk'a dair önemli açıklamalarda bulundu ! Kızının babası Efe Önbilgin'den boşandıktan sonr

Bir zamanların aranan mankeni, şimdilerin ise kayıp kızı (sahi nerede?) Deniz Akkaya Marketing Magazine dergisinin sorularını yanıtladı. Güzel manken Deniz Akkaya , Aşk'a dair önemli açıklamalarda bulundu ! Kızının babası Efe Önbilgin'den boşandıktan sonra kimseyi hayatına almayan Deniz Akkaya aşk hakkında konuştu.

Deniz Akkaya’nın “aşka” dair düşüncelerini merak ediyoruz.
 
Aşk hep güzel bir şey değil. aşkı gerçek kılan şey iyi ve kötü giden günlerin olması. Hep iyi giden bir aşk, aşk değildir! O monoton bir şeydir. Bir şey hep iyi gitmez, doğanın kanununa da aykırı bu. Aşka dair insanın bakış açısı da zaman içerisinde değişiyor. Aşk dediğin şeyde öncelikle fiziksel bir bağ olmalı. “Ben aşka inanmıyorum sevgi gerçek” gibi cümleleri artık bırakalım. Bir ilişki de tek başına, aşk da olmaz sevgi de olmaz. İki insan birbirini istemeli. Telefonda onun sesini duymak istemeli. Bir hafta görüşemese bile onun yanında olduğunu hissetmeli. “Bir ay görüşmesek de seviyoruz” birbirimizi gibi bir şey yok. İnsan sevdiğini yanında istemeli.

Bu haber toplam 3367 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim