• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • Siirt 16 °C

Güzeller Güzeli Gümbür Gümbür Geliyor!

Güzeller Güzeli Gümbür Gümbür Geliyor!
Oynadığı dizi ve filmlerle yapımcıların aranan gözde isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Hande Doğandemir yepyeni ve çok iddialı bir sinema filmiyle gümbür gümbür geliyor.Güzel oyuncu Güneşi Beklerken'den sonra yepyeni sinema filmi için kolları sıvadı.

SİİRTAJANS.COM- KANAL D ekranlarında yayına gelen Güneşi Beklerken adlı dizide Zeynep karakterini canlandıran güzel oyuncu Hande Doğandemir yepyeni bir sinema filmiyle bomba gibi geliyor.Güzel oyuncu gençlik dizisi Güneşi Beklerken’den sonra bu sefer çok iddialı bir sinema filmi için kolları sıvadı.Hande Doğandemir gümbür gümbür geliyor.

Leyla İle Mecnun adlı dizini ünlü senaristi Burak Aksak yepyeni film projesi için düğmeye bastı.Bana Masal Anlatma adlı filmde rol alacak olan güzel oyuncu Hande Doğandemir’in partneri ise Fatih Artman olacak. Leyla ile Mecnun’un senaristi Burak Aksak’ın yazıp yönettiği, Bkm Film yapımı sezonun bol kahkahalı filmi “Bana Masal Anlatma” 9 Ocak’ta vizyonda.  Suriçili dolmuş şoförü Rıza ( Fatih Artman ) , doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin gözbebeği olan bir gençtir. Rıza’ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran ise Ayperi ( Hande Doğandemir ) olacaktır. “Bana Masal Anlatma” sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikayesi!

 

Delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza. Kız ise, elini attığı her şeyi değiştirip güzelleştiren masal kahramanı, hayran olunası Ayperi…  Filmde, Fatih Artman, Hande Doğandemir, Devrim Yakut, Tarık Ünlüoğlu Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan , Ani İpekkaya rol alıyor. Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun ise filmin konuk oyuncuları.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4085 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim