• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • Siirt 17 °C

Güzelliği ile dillere peleseng olan Berrak Tüzünataç ile ilgili flaş mahkeme kararı

Güzelliği ile dillere peleseng olan Berrak Tüzünataç ile ilgili flaş mahkeme kararı
Güzelliği ile dillere peleseng olan BerrakTüzünataç ile ilgili flaş mahkeme kararıGüzelliği ile sürekli olarak gündeme gelmekte olan çok başarılı isimlerden birisi olan Berrak Tüzünataç ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Uyuşturucu Ku

Güzelliği ile sürekli olarak gündeme gelmekte olan çok başarılı isimlerden birisi olan Berrak Tüzünataç ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Uyuşturucu Kullanmak ve Barındırmak suçundan yargılanmakta olan ünlü başarılı oyuncu Berrak Tüzünataça Mahkemeden flaş karar çıktı ünlü başarılı oyuncuya hapis cezası yerine uyuşturucu tedavisi cezası verildi ayrıntılar haberin detayında yer almaktadır.


Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın “Uyuşturucu madde kullanmak ve satın almak” suçundan yargılandığı dava sonuçlandı. Mahkeme, hapis cezası vermediği Tüzünataç’ın uyuşturucu tedavisi altına alınmasına ve hakkında denetimli serbestlik tedbiri uygulanmasına karar verdi.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına tutuksuz sanık Berrak Tüzünataç katılmazken avukatı hazır bulundu.

Duruşmada söz alan Tüzünataç’ın avukatı, müvekkilinin uyuşturucu kullanmadığını belirterek, “Müvekkilimin ne üzerinde ne de elinde uyuşturucu madde bulunmamıştır. Ayrıca olay tarihinde uyuşturucu madde kullanmak suç olarak kabul edilmemekteydi. Aynı suçlamalarla açılan emsal davalarda, sanıkların beraatlerine karar verilmiştir. Bu hususlar göz önüne alınarak müvekkilin beraatine karar verilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.

Davayı karar bağlayan mahkeme, sanık Tüzünataç’ın aramasında uyuşturucu madde ele geçirildiği hatırlatarak, sanığın uyuşturucu madde kullandığını ve tedaviye ihtiyacı olduğunu belirtti.

TEDBİRLERE UYMAZSA DAVA YENİDEN GÖRÜLECEK

Mahkeme, tutuksuz sanık Berrak Tüzünataç hakkında ’Uyuşturucu madde kullanmak ve satın almak’ suçundan "tedavi" ve "denetimli serbestlik tedbiri" uygulanmasına karar verdi. Mahkeme Tüzünataç’ın bu tedbire uygun davrandığı takdirde kamu davasının düşürülmesine aksi halde davaya devam edileceğine ve hüküm verileceğinin bildirilmesine hükmetti.

Berrak Tüzünataç'tan 'uyuşturucu' açıklaması

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç “Uyuşturucu madde kullanmak ve satın almak"suçlamasıyla yargılandığı davaya ilişkin ajanların geçtiği haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Bugün birçok haber ajansı Berrak Tüzünataç’ın yargılandığı davanın sonuçlandığını belirterek,“Berrak Tüzünataç'a uyuşturucu madde kullanmaktan ceza” başlığıyla haber geçti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Berrak Tüzünataç, “Ne evimde 1 madde bulunmuştur ne de mahkeme sonuçlandırılmıştır. Lütfen hem mahkeme hem benim adıma yalan haber yapmayın” diye yazdı.

Haberlerden dolayı basını eleştiren Tüzünataç, “Herhalde gözünüze hiç 1 şeyden etkilenmiyor gibi gözüküyorum ve acımadan böyle haberler yapabiliyorsunuz. Ama ben de 1 insanım, kadınım, üzülüyorum” diye yazarak, A Haber Ajansı’nın haberini paylaştı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan ve engin altan Düzyatan gibi isimlerin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda adı geçen ancak sadece uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle dosyası ayrılan oyuncu Berrak Tüzünataç hakkında “uyuşturucu madde kullanmak için satın almak” suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

TÜZÜNATAÇ: “BEN BUNU HAK ETMİYORUM”

Berrak Tüzünataç önceki duruşmalarda verdiği ifadede herhangi bir madde kullanmadığını belirterek, “ O dönem yurt dışındaydım. Türkiye’ye giriş yaptığımda polis beni gözaltına almadı. Ben avukatımla emniyete kendim gittim. Herhangi bir çekincem olsaydı polise gitmezdim. Soruşturma sırasında görevliler iki olay nedeniyle benim uyuşturucu kullandığımdan şüphelendiklerini söylediler. Bir arkadaşım beni arayıp bir yere davet etmişti. Polisler benim uyuşturucu içmek amacıyla davet edildiğimi sanmışlar. Birde bakkala verdiğim siparişlerin yanında sigara kağıdı istemiştim. Çünkü o dönem sigarayı bırakmaya çalışıyordum. Bunu uyuşturucu kullandığıma yormuşlar. Şuan sigarayı bile bıraktım. Bunun sonuçlarının hayatımın geri kalanını etkilemesini istemiyorum. Ben bunu hak etmiyorum” şeklinde konuşmuştu.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın “Uyuşturucu madde kullanmak ve satın almak” suçundan yargılandığı dava sonuçlandı. Mahkeme, hapis cezası vermediği Tüzünataç’ın uyuşturucu tedavisi altına alınmasına ve hakkında denetimli serbestlik tedbiri uygulanmasına karar verdi.

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

2 Kasım 1984 tarihinde Yalova’da doğan Türk sinema ve dizi dünyasının önemli oyuncularından olan Berrak Tüzünataç, aynı zamanda model kimliğiyle de tanınmıştır. 2000’li yıllarda başlayan aktif kariyerine bugün diziler ile devam ettiren Berrak Tüzünataç aynı zamanda sinema filmlerinde de yer almaktadır.

Berrak Tüzünataç Hakkında Bilgi

İlk ve Orta eğitimini yaşadığı yer olan Yalova’da tamamlayan Berrak Tüzünataç, liseye Koç Özel lisesinde devam etmiş ve burada tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesinde İşletme Fakültesinde okuyan Berrak Tüzünataç mezun olduktan sonra Number One TV ekranlarında sunuculuk yapmaya başlamıştır.

Sinema dünyasına girişi Beyza’nın Kadınlarında sergilediği Figen rolü ile olsa da asıl çıkışını küçük bir rol de olsa Organize İşlerde yer aldığı Ebru karakteri ile sağlamıştır. Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Ödünç Hayat ve Elveda Rumeli dizilerinde de yer alan oyuncu bu dizide Vahide karakterini canlandırmış ve büyük bir beğeni toplamıştır.

Aktif kariyeri boyunca yer aldığı sinema filmleri 2005 yılında Beyza’nın Kadınları ile başlamış aynı tarihlerde Organize İşler filminde yer almıştır. 2009 tarihinde Ejder Kapanı filminde Ezo karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç, 2009 tarihinde Kıskanmak filminde Mükerrem 2010 tarihinde Bir Avuç Deniz filminde Deniz Demirci ve 2013 tarihinde Çanakkale Yolun Sonu filminde Behice karakterine hayat vermiştir.

Dizi kariyerine bakıldığında Ödünç Hayat, Affedilmeyen, Elveda Rumeli, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Ezel, Son ve Muhteşem Yüzyılda oynamıştır.


Kaynak:Milliyet.com.tr

Bu haber toplam 2351 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim