• BIST 9524.59
  • Altın 2491.05
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.7226
  • Siirt 13 °C

Hadise Gizli Aşk Yaptı İddialarına Tepki gecikmedi

Hadise Gizli Aşk Yaptı İddialarına Tepki gecikmedi
9 Kız çocuğum olsun diyen Hadise İsmi Gibi Hadise yaratarak gizliaşk yaptı. Hadise Gizli Aşk Yaptı İddialarına Tepki gecikmedi. Hadise, Özge Ulusoy'un eski sevgilisi Hakan Baş ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyordu, Hakan Baş aşk iddialarını yalanladı..

SİİRTAJANS.COM - 9 Kız çocuğum olsun diyen Hadise İsmi Gibi Hadise yaratarak gizliaşk yaptı. Hadise Gizli Aşk Yaptı İddialarına Tepki gecikmedi. Hadise, Özge Ulusoy'un eski sevgilisi Hakan Baş ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyordu, Hakan Baş aşk iddialarını yalanladı.. işte detaylar.

Hadise Gizli Aşk Yaptı İddialarına Tepki gecikmedi

 

Türk Popun'nun Yıldızı Hadise Selin İmer'le yaşadığı aşkla magazin sayfalarını süsleyen Hakan Baş ile gecelere akmaya devam ediyor.Hadise bakın kimle birlikte?Selin İmer'le yaşadığı aşkla gündeme gelen Hakan Baş'ın Hadise ile ilerleyen samimiyeti, 'yeni bir aşk mı doğuyor' dedikodularına neden oldu.


Manken Özge Ulusoy'dan sonra sosyetik güzel Selin İmer'le aşk yaşayan Hakan Baş ile şarkıcı Hadise'nin, Emirgan'ın sürpriz mekanı 'Gizli Kalsın'da samimi şekilde eğlenmesi magazin kulislerinin yeni dedikodusu oldu.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı pizzacıya meşrubat kapısından giren Hadise ve Baş, önce dans etti ardından da bir köşede dakikalarca konuştu. İkili, daha sonra mekândan birlikte ayrıldı.

Ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Hakan Baş, Beyaz Tvde yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuştu. Aşk iddialarını yalanlayan Baş; Hadise ile şu an bir ilişkimiz yok. dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3470 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim