• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • Siirt 26 °C

Hala Cem Yılmaz'ın Hatun'u!

Hala Cem Yılmaz'ın Hatun'u!
Hala Cem Yılmaz'ın Hatun'u! olduğunu gösterdi..Sahne bitti apar topar Cem'in villasına koştu!Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal Levent'teki Salinas adlı gece kulübündeli sahnesinin hemen akabinde Cem Yılmaz'ın villasına koştu.

Ayrıldıkları iddia edilen Ayşe Hatun Önal Cem Yılmaz aşkı dolu dizgin devam ediyor.Sabah gazetesinde yer alan haberde,Hala Cem Yılmaz'ın Hatun'u!

"Çak Bir Selam" ve "Güm Güm" şarkılarıyla ses getiren Ayşe Hatun Önal, önceki akşam Levent'teki Salinas adlı kulüpte sahneye çıktı.

 

Performansıyla kendisini dinlemeye gelenlerden tam not alan Önal, konser sonrası soruları yanıtlamak üzere basın mensuplarının karşısına geçti. Habercilerden "Güm Güm"le ilgili yorumlarını isteyen şarkıcının yüzü, olumlu sözler ve iltifatlarla güldü. Ancak konu özel hayata gelince ortam gerildi. Önal, "Cem Yılmaz'la ilişkinizin bittiği haberleriyle ilgili ne söyleyeceksiniz?" sorusu gelince sohbeti noktaladı, hiçbir şey söylemeden mekanın güvenlik görevlileri eşliğinde aracına binerek oradan ayrıldı.

Yolda gazeteci takibinden kurtulmak için araç değiştiren Önal, tüm çabasına rağmen gittiği yeri saklayamadı ve Cem Yılmaz'ın Etiler'deki villasının önünde otomobilden indi. Villaya girerken objektife yansıyan ünlü şarkıcının bu fotoğrafları, "ayrılık" iddialarına da son noktayı koymuş oldu.

 

Bu haber toplam 4214 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim