• BIST 9881.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Halk İle Buluşma Toplantısı Veysel Karani Mahallesinde Devam Etti

Halk İle Buluşma Toplantısı Veysel Karani Mahallesinde Devam Etti
Siirt'e ait genel sorunları görüşüp, değerlendirmek ve çözüm üretmek üzere Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın başkanlığında düzenlenen halk ile buluşma toplantıları devam ediyor.

Halk ile Buluşma toplantısına Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna, Siirt Belediyesi'nde yeni göreve başlayan Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Aytek, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Siirt Belediyesi tarafından Veysel Karani Mahallesi Yeni Toki Konutlarında düzenlenen Halk ile buluşma toplantısına mahalle sakinleri yoğun ilgi göstererek sıkıntı ve isteklerini Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a ilettiler. Toplantıda vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler dinlendi. Çözüm yolları vatandaşlara anlatıldı. Sorunlarla ilgili kurumlar ile koordinasyon sağlanarak gerekli talimatlar verildi.

Konuşmanın ardından vatandaşlarımız ve muhtarlarımız eğitim, sağlık, temizlik, park, yol, gibi sorun ve görüşlerini paylaşarak ilgili müdürlerle sorunların çözümleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın halk toplantılarının her hafta yapıldığını ifade ederek; “Vatandaşlarımızın dertlerini, önerilerini, isteklerini daha etkin ifade edecekleri bu toplantılara katılımlarını bekliyoruz. Basit ama bizim göremediğimiz en ufak düşünce bile olsa bizim için kıymetli. Neticede tüm arkadaşlarımız Siirt’te hizmetlerin en iyi noktada olması için çalışıyor. Bu hem devlete hem de vatandaşa olan borcumuz ve aynı zamanda da görevimiz. Hedefimiz her anlamda daha iyi bir Siirt. Burada konuşulan konuların, dile getirilen sorunların, çözüme kavuşturulması için elimizden gelen gayretin gösterileceğini” belirtti

Bu haber toplam 1081 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim