• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Halk Toplantısı Ülkü Mahallesinde Devam Etti

Halk Toplantısı Ülkü Mahallesinde Devam Etti
Siirt Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerine daha hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlediği halk toplantılarına devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın başkanlığında gerçekleşen ve 10’uncusu düzenlenen Halk İle Buluşma toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Ülkü Mahallesi taziye evinde düzenlenen halk toplantısında mahalle sakinleri yoğun ilgi göstererek sıkıntı ve isteklerini Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a ilettiler. Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletilirken, konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürler, gelen talepler doğrultusunda yapılması gereken istek hizmetleri not alındı.

Mahalle sorunlarını birebir vatandaşın ağzından dinlemek için her hafta düzenli olarak farklı mahallelerde bir araya geldiklerini dile getiren  Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın," vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeyi bir yönetim prensibi olarak kabul ediyoruz Bu toplantılarla amacımız, vatandaşlarımızın isteklerini birinci ağızdan dinleyerek, onlarla dertleşmek, sorunların çözüme kavuşturulması, varsa eksikliklerin giderilmesidir. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözüldüğünü gördükçe bizlerde sorumluluk makamında bulunan insanlar olarak mutlu oluyoruz. Bütün çalışmalarımızı vatandaş odaklı hizmet ekseninde yürütüyoruz. “ dedi.

Halk toplantılarından verimli sonuçlar alındığına dikkat çeken Başkan Vekili Taşkın, "Şu ana kadar yaptığımız toplantılarda dile getirilen konular, bizim söylemek istediklerimiz ve vatandaşlarımızın bize ilettiği konular arkadaşlarımız tarafından hem kayıt altına alınıyor hem de takip ediliyor. En iyi şekilde sonuçlandırılması için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu şekilde vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek taleplerinizin takipçisi olacağız dedi.

Halkla buluşma toplantısına katılan vatandaşlar, Siirt Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek, Belediye yetkililerinin kendileriyle buluşma toplantısı düzenleme ve kendilerine sorunlarını iletme fırsatı verdikleri için Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1106 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim