• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Halkla Buluşma Toplantısı Çal Mahallesinde Devam Etti

Halkla Buluşma Toplantısı Çal Mahallesinde Devam Etti
Vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla,”Halkla buluşma” toplantıları düzenleyen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, son olarak Çal mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda vatandaşlar, Başkan Vekili Taşkın’a mahalle ile ilg

Vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla,”Halkla buluşma” toplantıları düzenleyen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, son olarak Çal mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda vatandaşlar, Başkan Vekili Taşkın’a mahalle ile ilgili sorunlarını ileterek çözüm talebinde bulundular.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, halkın sorunlarını mahallinde dinlemek, görüş ve önerilerini almak, çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla düzenlediği toplantılarına Çal mahallesinde devam etti. Çal Mahallesinde halkla bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve beraberindeki heyet, istekleri dinleyip çözüm yolları hakkında bilgiler verdiler.

Siirt Belediyesinin düzenlediği Halkla Buluşma Toplantısında mahalle sakinleri, her konuda taleplerini Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a iletti. Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletilirken, konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürler, gelen talepler doğrultusunda yapılması gereken istek hizmetleri not alındı.

Halkla buluşma toplantısına katılan vatandaşlar, Siirt Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek, Belediye yetkililerinin kendileriyle buluşma toplantısı düzenleme ve kendilerine sorunlarını iletme fırsatı verdikleri için Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1199 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim