• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

Hamile misiniz? Sorusu Şok Etti!

Hamile misiniz? Sorusu Şok Etti!
Ünlü şowmen Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin’in hamile olduğu iddiaları üzerine güzel oyuncudan sıcağı sıcağına şok bir açıklama geldi.Güzel oyuncu hamilelik dedikoduları karşısında suskunluğunu bozdu ve ilk kez konuştu.b

SİİRTAJANS.COM- Ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin hamilelik iddiaları ile ille şok gelişmelerle gündeme bomba gibi düştü.Belçim Bilgin önceki gece Boğaziçi Film Festivali’nde bir grup arkadaşıyla Etiler Nusret’teydi.Güzel oyuncu hamilelik iddiaları ile ilgili şok açıklamaları gündemde bomba etkisi yarattı.

Güzel oyuncu Belçim Bilgin mekan çıkışı soruları yanıtsız bırakmadı.Hamilelik iddiaları ile ilgili suskunluğunu bozdu ve ilk defa konuştu. Mekan çıkışı habercilerin sorularını yanıtlayan Bilgin, son günlerde ortaya atılan hamile olduğu ve kız bebek beklediği iddialarına da açıklık getirdi. “Bana ‘Bir oğlunuz var, ikinci çocuk olsa kız ister misiniz?’ diye soruldu.

 

 

Ben de ‘Şu an için ikinci çocuğu düşünmüyorum ama eğer olursa tabii ki kız isterim, erkek evladı tattım’ diye cevap verdim. Ondan sonra  her gün ayrı bir haber yapıldı hakkımda. Her gün gazeteyi açıp ‘Bebek bekliyor’ haberlerini görüyorum. Söylediklerim tamamen çarpıtıldı. Şimdilik işime odaklandım, henüz bebek yok.”  

 

Belçim Bilgin


Belçim Bilgin (d. 31 Ocak 1983, Ankara), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

31 Ocak 1983 tarihinde doğdu. Küçüklükten beri oyuncu olacağını söyleyenlerden birisi olduğunu belirten Belçim Bilgin tiyatroya bu yıllarda bağlandı. İlkokulu Salih Alptekin İlkokulu'nda okuduktan sonra babasının tayini nedeniyle İskenderun'a taşındılar. Ortaokulun son yılı ve lise yıllarını Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nin sosyal ortamında geçirerek 2001'de Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

2002'de Hacettepe Üniversitesi Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü'nde yüksek eğitimine başladı. Ancak lise yıllarında amatör olarak tiyatroyu deneyen Belçim Bilgin, oyuncu olmayı düşünüyordu. Bir arkadaşının vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştı. Bu olaydan sonra Sıfır Kilometre adlı sinema filminde oynayan Belçim okulunu dondurup Paris'e yerleşti. Burada 2 sene kalan Belçim Dol adlı film'de de rol aldı. 2006 yılında Türkiye'ye dönen oyuncu Yılmaz Erdoğan'la evlendi. Hatırla Sevgili adlı dizide Defne karakterini canlandıran Belçim eşi Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir oyunda rol almak istediğini de belirtmiştir.23 Ocak 2009 da vizyona giren Güz Sancısı filminde Nemika karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Ocak 2011'de Aşk Tesadüfleri Sever adlı filmde baş rol oyuncusu olarak görev almıştır.

Bu haber toplam 8403 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim