• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • Siirt 10 °C

Hande Ünsal annesi ile alakalı ilk kez konuştu

Hande Ünsal annesi ile alakalı ilk kez konuştu
Hande Ünsal annesi ile alakalı ilk kez konuştu..Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal katıldığı bir televizyon programında annesi ile alakalı ilk defa açıklamalarda bulundu.

Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal katıldığı bir televizyon programında annesi ile alakalı ilk defa açıklamalarda bulundu.Niran Ünsal'ın kızı annesi hakkında ilk kez  konuştu.

Hande Ünsal katıldığı Söylemezsem Olmaz adlı programda son günlerde çok tartışılan şarkıcı Annesi hakkında yorumlarda bulundu.

Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal Söylemezsem Olmaz programına annesiyle ilgili açıklamalarda bulundu: 'Annem Niran Ünsal ve ben ayrı bireyleriz. İkimizin de hayat içinde ayrı duruşları var. Ben 23 yaşında evli bir genç kız olarak Allah’ın bana verdiği yetenekle kendi çabamla müzik hayatıma devam etmekteyim.

Ben annemin ilk çocuğu olmanın şanssızlığını yaşamış olabilirim, umarım kardeşlerim hayatta benim kadar ayakları üzerinde durabilirler veya durmak zorunda kalmazlar.

Ben yoluma sorumluluklarımı bilerek devam etmeye çalışacağım. Anneme kendi doğrularıyla hayatında mutlu olmasını temenni ederim.'

Bu haber toplam 3435 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim