• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • Siirt 13 °C

Hande Yener Ozan Öğüt kavgamı etti?Şok gelişmeler

Hande Yener Ozan Öğüt kavgamı etti?Şok gelişmeler
Hande Yener Ozan Öğüt arasındaki şok kavga sonrası Yener otele çıktı!Hande Yener Ozan Öğüt arasında şok kavga!Ünlü popçu Hande Yener Ozan Öğüt ile aşk yaşıyor ve aynı evi paylaşıyorlardı.Ünlü popçunun sevgilisi ile kavga edip evi terk ettiği ve lüks bir o

Hande Yener Ozan Öğüt arasındaki şok kavga sonrası Yener otele çıktı!Ünlü popçu Hande Yener Ozan Öğüt ile aşk yaşıyor ve aynı evi paylaşıyorlardı.Ünlü popçunun sevgilisi ile kavga edip evi terk ettiği ve lüks bir otele yerleştiği belirtiliyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre,

Hande Yener’in, evlilik teklifi aldığı sevgilisi Ozan Öğüt’ten ayrıldığı ortaya çıktı. Yener, Hyatt Regency Otel'e girerken görüntülendi. 

3 GÜN ÖNCE CİHANGİR'DEKİ EVİNİ TERK ETTİ ! 

Maslak’taki stüdyodan çıktıktan sonra soluğu otelde alan Yener, sevgilisiyle kaldığı Cihangir’deki evi terk etti. Aracı otelin kapı önünde duran Yener, elindeki valiziyle içeri giriş yaptı. Öğüt’ten ayrıldığı öğrenilen şarkıcının, yaklaşık 3 gün önce otele yerleştiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Şarkıcı bir süre daha burada kalacak. 

Hande Yener kimdir?

Makbule Hande Özyener (d. 12 Ocak 1973), bilinen sahne adıyla Hande Yener, Türk şarkıcı ve söz yazarı. Ses getiren bir çıkış yaptığı yıllardan itibaren sık sık çıkardığı albümlerle Türk pop müziğinde kendine yer edindi.

Müziğinin yanı sıra kıyafetleri ve sık değiştirdiği saç rengiyle adından bahsettirdi. Zaman zaman müzikal tarzında da değişiklikler yaptı, pop müzikten elektronik müziğe geçtiği dönemde yaptığı "bakkal müziği" tanımlaması yüzünden çeşitli tartışmaların içinde yer aldı.

Kariyerindeki adımları ve kişiliği birçok kez incelenerek yorumlandı, bazen "Türk Pop Müziğinin Kraliçesi" şeklinde anıldı. Bunun bir sonucu olarak onuncu stüdyo albümüne Kraliçe (2012) adını verdi.

Kadıköy, İstanbul’da doğan Hande Yener, ortaokul  eğitimi sonrasında ailesi konservatuvara gitmesine izin vermeyince Erenköy Kız Lisesi’ne başladı ancak bu okulu ikinci sınıfta terk ederek evlendi.

Küçük yaşlarından beri hayalini kurduğu şarkıcılığı yapmak için Sezen Aksu’ya ulaşmaya çalıştı ve tezgâhtarlık yaptığı mağazaya gelen Hülya Avşar aracılığıyla Aksu’yla tanıştı. Aksu’nun yanında bir dönem geri vokallik yaptıktan sonra Altan Çetin ile çalışarak hazırladığı ilk stüdyo albümü Senden İbaret’i 2000 yılında yayımladı

 

Bu albümün ardından MÜ-YAP sertifikalı Sen Yoluna... Ben Yoluma... (2002), Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004) ve Apayrı (2006) dahil olmak üzere çeşitli başarılar yakalayarak 2000’lerin en iyileri arasında gösterilen albümler hazırlayıp satışa sundu.

"Yalanın Batsın", "Sen Yoluna... Ben Yoluma...", "Acele Etme", "Kırmızı", "Kelepçe", "Aşkın Ateşi", "Kim Bilebilir Aşkı", "Romeo", "Sopa", "Bodrum", "Ya Ya Ya Ya", "Naber" ve "Sebastian" gibi birçok şarkısı hit oldu. Yener, hayranı olduğu ve birçok yerde övgüyle bahsettiği Madonna başta olmak üzere birçok isimden etkilendi.

İmajı, klipleri ve performansları Madonna’nın da aralarında bulunduğu çeşitli kişilerle benzer bulunarak sıkça karşılaştırıldı. Uzun yıllar dinlenebilecek albümler yapmayı istediğini ve müziğini güncel tutma çabası içinde olduğunu ifade etti.

Türkiye’de 2000’li yıllarda tek bir albümü bir milyondan fazla satan az sayıdaki şarkıcıdan biri olarak kayıtlara geçti. 2013’te YouTube’da en çok izlenen Türk şarkıcı oldu.

Aynı yıl kısa bir dönem ses yarışması Veliaht’ın jüri koltuğunda oturdu. LGBT topluluğu tarafından bir gey ikonu olarak görülen Yener, 2008’de Kraliçe Fabrika’da filmine gey ikonu olarak konuk oldu.

2015’te iş hayatına atılarak Muğla’da Sebastian Beach Club adlı gece kulübü ve plajı işletmeye başladı. Bugüne kadar dört Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

Bu haber toplam 3400 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim