• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Hayır Çarşısı Vatandaşların Yüzünü Güldürüyor

Hayır Çarşısı Vatandaşların Yüzünü Güldürüyor
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren “HAYIR ÇARŞISI” ulaştırdığı yardımlar ile yardım eli olmaya devam ediyor.

Yaklaşık 6 ay önce açılan ve iki hafta önce yenilenen çarşıda incelemelerde bulunan Siirt Belediyesi Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Hayır Çarşısını gezdi, buradan ücretsiz alışveriş yapan ailelerle görüştü.

İhtiyaç sahibi aileler için hizmete açılan çarşının Belediyenin hizmetlerinin başında geldiği söyleyen Taşkın, ihtiyaç sahibi ailelerin buradan ücretsiz alışveriş yapma imkanına sahip olduklarını belirterek, “ Sosyal Belediyecilik kapsamında bugüne kadar 800’e yakın aileye 9720 parça giyim yardımını ulaştırdık. Burada her türlü giyim malzemelerini bulunduruyoruz. Kabandan, eşofmana, bottan, ayakkabıya çocuk ve yetişkinlerin ihtiyaçlarına hitap eden çarşımızda birçok ürün bulunuyor. Burada durumu iyi olmayan vatandaşlarımız istediği gibi alışverişini yapıyor. İhtiyaçlarını karşılıyor” dedi.

Belediyenin Hayır Çarşısı’ndan alışveriş yapan ihtiyaç sahibi aileler, ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılama noktasında kendilerine destek sağlayan Siirt Belediyesi’ne ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür etti.

Bu haber toplam 2544 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim