• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 14 °C

Hayvan Pazarından Çocuk Parkına

Hayvan Pazarından Çocuk Parkına
Belediye Başkanlığı tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni parkların yapımına devam edilirken, Daha önce Hayvan pazarı olarak kullanılan alan şehir dışına çıkarılarak, yerine mahalle sakinlerinin rahat bir nefes alacağı, yeşil alan ü

Belediye Başkanlığı tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni parkların yapımına devam edilirken, Daha önce Hayvan pazarı olarak kullanılan alan şehir dışına çıkarılarak, yerine mahalle sakinlerinin rahat bir nefes alacağı, yeşil alan üzerinde oturabileceği, çocukların da gönüllerince oynayabileceği çocuk parkına dönüşüyor.

Çal Mahallesinde bulunan Hayvan Pazarı Gökçebağ yolu üzerinde kurulan yeni yerine taşındıktan sonra, mahallenin en büyük eksikliğinden biri olan yeşil alan ve çocuk parkı eksikliği hayvan pazarının oradan taşınmasının ardından nihayet son buluyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, 6 dönüm arazi üzerinde olan eski hayvan pazarının yerine, yeşil alanı bol olan çocuk parkının yapım çalışmalarına başlandı. Yürütülen park yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin rahat bir şekilde dinlenebilecekleri yeşil alan, bank ve kamelyalar yer alacak.

Yeni parkın tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri dinlenip nefes alabilecekleri bir alana, çocuklar ise doyasıya eğlenecekleri yeni bir oyun alanına kavuşacak. Çal Mahallesinde yapımına başlanan yeni park çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Bu haber toplam 1285 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim