• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • Siirt 14 °C

Hdp Mitinginde Yaralananlar Böyle Oy Kullandı

Hdp Mitinginde Yaralananlar Böyle Oy Kullandı
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştıma Hastanesi ile Selahaddin Eyyübi Hastanesi'nde tedavileri süren yaralılardan durumu ağır olmayanlar oturdukları semtlerdeki sandık başlarına gitti.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştıma Hastanesi ile Selahaddin Eyyübi Hastanesi'nde tedavileri süren yaralılardan durumu ağır olmayanlar oturdukları semtlerdeki sandık başlarına gitti. Doktorların onay vermesiyle birlikte yakınlarının araçlarına bindirilen yaralılar zafer işaretleri yaparak hastanelerden çıktı. Bazı yaralılar ise talep üzerine ambulanslarla sandık başlarına götürüldü.

 

HDP mitingindeki patlamada yaralananlardan biri olan 59 yaşındaki Sabahattin Bekçi de iki ayağı kırık olmasına rağmen tekerlekli sandalyeyle yakınlarının yardımıyla oy kullanacağı merkez Bağlar İlçesi'nin Bayındırlık Mahallesi'ndeki Mesut Yılmaz İlkokulu'na gitti. İkinci kata yakınları tarafından taşınarak çıkarılan Sabahattin Bekçi, oy kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bekçi, "Türkiye'ye barış ve özgürlük gelmesi için, halkların kardeşliği için oyumu kullandım. Bombalı saldırıda iki ayağım kırıldı. Ancak iki ayağım kopsaydı bile yine sandığa gidip oyumu kullanacaktım" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2500 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim