• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 23 °C

HDP'den CHP'ye Şoke Eden Çok Önemli Çağrı

HDP'den CHP'ye Şoke Eden Çok Önemli Çağrı
HDP'li Adil Zozaniden çok önemli bir çağırı geldi. Kılıçdaroğluna seçimlere girme çağrısı yapmaktaolan çok önemli isim Adil Zozani önemli beyenatları Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Adil Zozani şu beyanatlarda bulunudu:"Demokratik Cumhuriyet Partisi g

HDP'li Adil Zozaniden çok önemli bir çağırı geldi. Kılıçdaroğluna seçimlere girme çağrısı yapmaktaolan çok önemli isim Adil Zozani önemli beyenatları Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Adil Zozani şu beyanatlarda bulunudu:"Demokratik Cumhuriyet Partisi gibi bir şemsiyenin altında birleşelim"  şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'na seçimlere birlikte girme çağrısı yapan HDP'li Adil Zozani, "Demokratik Cumhuriyet Partisi gibi bir şemsiyenin altında birleşelim" dedi.

HDP'nin genel seçim için AK Parti ile anlaştığını öne süren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na HDP'den farklı bir tepki geldi. Hakkari Milletvekili Adil Zozani, "Biz değil AKP'ye destek olmak, Türkiye'yi AKP mecburiyetinden kurtaracak tek siyasi görüşüz" ifadelerini kullandı.

CHP içerisindeki demokrat kesimlere çağrı yaptığını söyleyen HDP'li vekil, "Buyrun gelin Türkiye'yi kucaklayacak ve gerçek anlamda demokratik bir iktidarı oluşturacak bir şemsiye altında buluşalım. Bu şemsiyenin adı pekala Demokratik Cumhuriyet Partisi olabilir” dedi. (Türkiye gazetesi)

Bu haber toplam 1354 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim