• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Hem aldatmış hem psikolojisi bozulmuş!

Hem aldatmış hem psikolojisi bozulmuş!
Murat DalkılıçHem aldatmış hem psikolojisi bozulmuş!!İhanet ettiği Merve Boluğur tarafından terk edilen ünlü Murat Dalkılıç, bunalıma girdi psikolojisi bozuldu.

Murat Dalkılıç 1.5 yıl Merve Boluğur ile mutlu bir birlikteliğe rağmen sevvgilisini iki kez üst üste aldatınca terkedildi.Murat Dalkılıç'ın psikolojisi alt üst olmuş!

Takvim gazetesinde yer alan habere göre,

üzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda dansçısıyla kendisine ihanet eden sevgilisini affetmiş ve Murat Dalkılıç'a ikinci bir şans vermişti. Ancak bu şansını da kullanamayan popçu, geçen haftalarda yeniden Merve Boluğur'u aldattı.

BARIŞMAYA ÇALIŞTI AMA...

Bunu hazmedemeyen güzel oyuncu da ilişkisini hiç düşünmeden bitirdi. Ayrılığın ardından Murat Dalkılıç, defalarca Merve Boluğur'dan özür diledi. Araya ortak dostlarını da sokan Dalkılıç, bir türlü güzel oyuncuyu barışmaya ikna edemedi.

AVRUPA'YA GİDECEK

Bu nedenle sıkıntıya düşen ünlü popçu, soluğu bir psikologda aldı. Yaşadığı depresyonu doktoruna anlatan Murat Dalkılıç'a psikoloğu "En az 15 gün buralardan uzaklaşman gerekiyor. Yurt dışına gidip biraz kafanı dinle ve toparlan" tavsiyesi yaptı. Ünlü popçu da önümüzdeki günlerde tek başına Avrupa'daki şehirleri dolaşma kararı aldı.

Bu haber toplam 3551 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim