• BIST 9079.97
  • Altın 2325.509
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.8864
  • Siirt 5 °C

Heyecan doruk noktasında Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elenecek?

Heyecan doruk noktasında Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elenecek?
Heyecan doruk noktasında Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elenecek?Bu Tarz Benim hayranarı nefeslerini tuttu eleme gecesini bekliyor.Bu hafta ilk olarak yarışmaya kim veda edecek?

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışmada 2.sezonda ilk eleme gecesi yaşanılacak. Bu Tarz Benim sürpriz jürisi ve birbirinden farklı yarışmacıları ile Cumartesi akşamı eleme heyecanı yaşayacak.

Nefesler tutuldu Bu Tarz Benim'e kim veda edecek?Heyecan dorukta Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elenecek?

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’ne ayrıca İvana Sert de rock’n roll dans gösterisiyle damga vuracak. Murat Cinpir’in hazırladığı muhteşem bir koreografi ile defile yapacak olan yarışmacılara, rock’n roll dans gösterisi ile katılacak isim ise İvana Sert.

 

Programın bu hafta sonu yapılacak eleme gecesinde, konuk jüri üyesi, pop müziğe damgasını vuran isimlerden biri: Burak Kut. Burak Kut yarışmacıların tarzları ile ilgili yorumlar yaparken, aynı zamanda güzel şarkıları ile programa renk katacak.

 

13 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele verirken, giysileriyle sürprizler yapacaklar. Gecenin konsepti ise “yıldız olmak”. Yarışmacılar istedikleri kıyafeti giyebilecek , “gecenin yıldızı” olmak için kıyasıya mücadele edecek. Eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden isimin kim olacağı ise büyük merak konusu.

 

Jüride Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Öykü Serter “Bu Tarz Benim Eleme Heyecanı”nda 24 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'de TV8 ekranlarında.

 

YAYIN TARİHİ : 24 Ocak Cumartesi

YAYIN SAATİ  : 20.00 

Bu haber toplam 6952 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim