• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Hira ile alakalı acı gerçeği açıklayınca...

Hira ile alakalı acı gerçeği açıklayınca...
Hira ile alakalı acı gerçeği açıklayınca...Demet Akalın kızı Hira ile alakalı acı gerçeği açıkladı!!Demet Akalın'ın kızı Hira'da iyi huylu tümor çıktığını açıklamasının ardından sosyal medya karıştı.Demet Akal'ın kız Hira'da iyi huylu tümor çıkmış..

Demet Akalın, kızının doğum günü partisinden birçok fotoğraf paylaşmış, bir tek Hira'nın görüntüsünü yayınlamamıştı. Bu yüzden eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Akalın, takipçileriyle ve fanlarıyla Hira'nın fotoğraflarını neden paylaşmadığını anlattı. Ünlü şarkıcı, kızı Hira'nın vücudunda iyi huylu tümör çıktığı için paylaşım yapmadığını belrtti.

Intagram'da bir takipçisinin gizem oluşturmak için kızının fotoğrafını paylaşmadığını iddia etmesi üzerine Akalın adeta çıldırdı.

Asıl gerçeği anlatırken sert ifadelerle takipçisine yüklenirken, uzun zamandır tümör nedeniyle zor günler geçirdiğini belirtti. Akalın konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Hiç bu kadar magazinin içindeyken gizem oluşturacak bir hailm yok. İlk birkaç ay paylaştık ve kızımda iyi huylu tümör çıktı. Bunu nazara bağladık ve hala tedavisi sürüyor. Neler çektiğimi bir ben bilirim. "Allah aşkına o pis ağzınızı benim melek yavrumdan çekin. Çok bildiğin dünyan sana kalsın, tamam mı? Bir b.k bilmeden de insanların hele bir bebeğin hayatına sakın karışma adını da anma..."

Bu açıklamanın ardından takipçisi, özür mesajı yayınladı.

Bu haber toplam 5167 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim