• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Hızlı ve Öfkeli 7 bomba gibi geliyor

Hızlı ve Öfkeli 7 bomba gibi geliyor
Maceracı bir ruha sahipsiniz ancak bir ofis odasına tıkılıp kalmış iseniz imdadınıza son teknoloji ile çekilen aksiyon filmleri yetişir. Son yıllarda film teknolojisinin hızla gelişmesi ile birlikte aksiyon filmleri de kalitesinden ödün vermemektedir. İyi

Maceracı bir ruha sahipsiniz ancak bir ofis odasına tıkılıp kalmış iseniz imdadınıza son teknoloji ile çekilen aksiyon filmleri yetişir. Son yıllarda film teknolojisinin hızla gelişmesi ile birlikte aksiyon filmleri de kalitesinden ödün vermemektedir. İyi bir kurgu ve senaryo ile çekilmiş bir aksiyon filmi izlerken aldığınız haz sayesinde nerede yada kiminle olduğunuz umurunuzda dahi olmayacaktır.

Çünkü eskiye oranla yeni teknoloji ile çok daha keyifli ve heyecan dolu aksiyon filmleri. Sinemaya yeniden hayat katan 3d teknolojisinin de ilk tercihinin aksiyon türündeki filmlerden yana olması dolayısıyla önümüzdeki yıllarda sinema salonlarında izlemeye doyum olmayan aksiyon filmleri izleyecek olduğumuzu öngörmek mümkündür diyebilirim.

Bunun en güzel örneklerinden olan hızlı ve öfkeli 7 izleyenleri ile buluşmayı dört gözle bekliyor ki aslında serinin diğer filmleri gibi kurgusu, heyecanı, farklılığı ve kitlesi ile göz kamaştırmayı dört gözle bekliyor demek daha doğru olacaktır. Filmde OwenShaw ve ekibinin yenilmesinden sonra, DominicToretto (VinDiesel), BrianO'conner ve geri kalan ekip artık sahip olmak istedikleri normal hayata ve Amerika'ya geri dönebileceklerdir, fakat Owen'ın büyük kardeşi IanShaw (JasonStatham), Dominic'i takip eder. Nedeni ise kardeşinin ölümünün intikamını almaktır.

Bu yüzden ekip tekrar tehlikeye girecektir. Ekip Hans'ın ölümünü öğrendikten sonra, Ian onları ilk bulmadan önce kendilerinden birini öldüren adamı bulmak için yola koyulurlar. İşte hızlı ve öfkeli 7 filmi izleyenleri bu büyük macera için bir yıl beklediler ve sonunda bekledikleri ana kavuşuyorlar. 3 Nisan 2015 tarihinde vizyona çıkacak olan film için şimdiden sabırsızlık diz boyu. Umarım beklediğimize değer ki değeceğine inanıyorum. Keyifli ve mutlu seyirler.

Bu haber toplam 3663 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim