• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

'Hodri Meydan' grubu amatör lig seyirci rekorunu kırdı!

'Hodri Meydan' grubu amatör lig seyirci rekorunu kırdı!
'Hodri Meydan' grubu amatör lig seyirci rekorunu kırdı!'1966 yılında kurulan şimdiki adıyla Süper Lig' de şampiyonluk mücadelesi bile vermiş olan Kocaelispor gibi bir çınar şu aıralar BAL liginde mücadele ediyor.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Bölgesel Amatör Lig’de mücadele Kocaelispor, sahasında 1-0 kazandığı Büyükçekmece Belediyespor maçında 20 bin 152 biletli taraftarla BAL Ligi taraftar rekoru kırdı.

'Hodri Meydan' grubu amatör lig seyirci rekorunu kırdı!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta lider olan Kocaelispor, kendi sahasında karşılaştığı Büyükçekmece Belediyespor maçında 20 bin 152 kişilik taraftar desteğiyle amatör liglerde taraftar rekorunu kırdı. Daha önce Göztepe takımının 14 bin 500 biletli seyirci sayısıyla gelen BAL Ligi seyirci rekoru, 20 bin 152 biletli Kocaelispor taraftarıyla kırılmış oldu.
KOCAELİSPOR, LİDERLİĞİNİ KORDU

Bir önceki hafta içerisinde yeşil siyahlıların taraftar grubu olan Hodri Meydan’ın organize ettiği kampanya ile sosyal medya ve şehir içerisindeki Reklam panolarında yapılan duyurularla İsmet Paşa Stadyumu’nu dolduran taraftarlar, şampiyonluk yolunda Kocaelispor’a destek oldular. Kıyasıya mücadelenin sergilendiği maçta zaman zaman sertlikler yaşandı. İlk 45 dakikanın golsüz eşitlikle sona erdiği karşılaşmada, 71. dakikada Burak Özbakır’ın attığı golle Kocaelispor 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca, Kocaelispor 3 puanın sahibi olarak 36 puana erişti ve liderliğini korudu.

GALİBİYETİ TARAFTARLARLA KUTLADILAR

Maç sonunda galibiyeti taraftarıyla paylaşan yeşil siyahlı futbolcular, tribünlere giderek taraftarla birlikte marşlar söylediler. Oyuncuların soyunma odasına girmesiyle taraftarlar sahaya inerek hatıra fotoğrafı çekildiler.

Öte yandan devre arasında stada gelen bir avukat, daha önce kulüpte çalışan bir kişinin alacakları nedeniyle bilet gelirlerine el koymak istedi. Yönetimle görüşen avukat, daha sonra anlaşarak geri döndü. Baştan sona zorlu geçen mücadelede zaman zaman oyuncular arasında sertlikler yaşandı.

ÇUBUKÇU: "KOCAELİSPOR’UN LİGİ OLMAZ"

Maçtan sonra açıklama yapan Kocaelispor Teknik Direktörü Kayhan Kaya Çubukçu, takımının oynadığı lige değer kattığını belirterek, "Kocaelispor’un ligi olmaz. Kocaelispor, oynadığı lige değer katan, renk katan bir kulüptür. bugün bu stada gelen herkese futbol adına teşekkür ediyorum. Oyunsal anlamda da bizim için zor bir maç oldu. Takımın büyük bir bölümü genç oyunculardan kurulu olduğu için liderliği de korumak istiyorduk. Ama ikinci yarıda yaptığımız değişikliklere arkadaşlar doğru cevap verince kazandık ve kazandığımız için mutluyum. Şu anda Kocaelispor yönetimi ve başkanı çok iyi bir çalışma yaparak gelecekle ilgili 5 yıllık planlamalarını yaptılar. İnşallah şampiyon olursak o planları biraz daha öne çekeceğiz" dedi.

Bu haber toplam 5519 defa okunmuştur
Yorumlar
Yeşil Siyah
09 Şubat 2015 Pazartesi 01:18
01:18
Yerel ve genel olmak üzere onlarda haber sitesinde yer aldığımıza göre güzel bişeyler yapıyoruz . Bize iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Yaşasın Anadolu kulüpleri !
KOCAELİSPOR !
85.107.211.112
doğru
08 Şubat 2015 Pazar 20:49
20:49
süper
95.6.57.31
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim