• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Hostturka ile Martta Hosting’ e Bedava Alan Adı

Hostturka ile Martta Hosting’ e Bedava Alan Adı
İnternet dünyasında yenilikler, teknolojideki gelişmeler interneti vazgeçilmezlerimizden birisi yaparken aynı anda da zengin bir dünya sunuyor.

İnternetin web siteleriyle bir araya gelen zengin bir dünya olduğu düşünüldüğünde internette var olmanız adına web sitesi açacağınız zaman ihtiyacınız olan her şey tek bir pakette bir araya geliyor.

Hosting Paket Alternatifleri

İnternette web sitelerinde oldukça hareketli bir dönem yaşanırken web sitelerine yönelik olarak hosting ve alan adı kampanyaları öne çıkıyor. Web siteniz için barındırma hizmeti ihtiyaçlarınıza yönelik olarak farklı paket seçenekleri bulunuyor. Hosting ve bayi hosting paket seçeneklerinde Windows ve Linux tabanlı alternatifler bulunuyor. Başlangıç, orta ve profesyonel seviyelerdeki web sitelerinize yönelik olarak Windows veya Linux tabanlı hosting hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Web siteniz için gerekli olan hosting hizmetlerinde yeni sistem, yüksek kalite ve hızı bir arada bulacağınız birbirinden ekonomik paket alternatifleri öne çıkıyor. İnternette bir web sitesi için ilk olarak hosting’ e ve kesinlikle domain’ e ihtiyacınız bulunuyor. Hosting hizmetlerinde yeni ve kaliteli hizmet anlayışı sunan Hostturka hosting ve bayi hosting hizmetlerindeki alternatif paket çeşitliliğinde ücretsiz domain hizmeti sunuyor.

Fonksiyonel Hosting Çeşitleri

Windows hosting, linux hosting, radyo hosting ve sunucu hizmetlerinde zengin alternatifleri ile web sitenizde yüksek hızı ekonomik şekilde yakalayabilmenize yardımcı oluyor. Hosting paket alternatiflerinde mart ayı boyunca alan adı ücretsiz olarak Hostturka kalitesinde sunuluyor. Ekonomik fiyatlarda olan hosting paketleri ve bedava alan adı ile web sitenizi en kaliteli ve profesyonel şekilde hizmete sunabilirsiniz.

Güvenilir, kaliteli altyapı, profesyonel ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı bulunan Hostturka’ nın mart ayına özel olarak gerçekleştirdiği yeni hosting paket alımlarında alan adı bedava alınabiliyor. Yazılım kökenine sahip olması ile de hosting hizmetlerinde daha yüksek standartların yakalanabilmesine yardımcı olan Hostturka müşterilerine en iyi sunucu altyapısını, kaliteli teknik destek ve devamlı hizmet sunuyor.

Yazılım kökeninin bulunuyor olması hosting ve bayi hosting hizmetlerinde hosting yönetimi açısından daha pratik ve daha fonksiyonel kullanımlar sunan yazılım destekleri de sağlıyor. Her sektöre, her kullanım gereksinimlerine ve her bütçeye uygun Windows ve Linux tabanlı alternatif hosting paketleri bulunan Hostturka ile alan adınızı da mart ayında ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Site : 

Facebook 

Twitter 

Google Plus 

Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim