• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 18 °C

Hrank Dink Davasında Bomba Gelişmeler Gündemi Salladı...

Hrank Dink Davasında Bomba Gelişmeler Gündemi Salladı...
Hrank Dink davası ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler Türkiye gündemine bomba gibi düştü işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları Bir zamanların en çok konuşulan Hrant Dink cinayeti ile ilgili çok önemli

Bir zamanların en çok konuşulan Hrant Dink cinayeti ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Cinayeti soruşturmada haklarında yakalanma kararı verilmekte olan iki polis tutuklandığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler Türkiye gündemine bomba gibi düştü Böylece Dint soruşturmasında ilk kez kamu görevlisi tutuklanmış olduğu söylendi.


 Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında, o dönem Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde komiser olan Özkan Mumcu ile polis memuru Muhittin Zenit'in serbest bırakılmalarına savcılıkça yapılan itiraz kabul edilmişti.    

Soruşturmada, “şüpheli” sıfatıyla 26 Aralık 2014'te ifadeleri alındıktan sonra tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen Özkan Mumcu ve Muhittin Zenit'in serbest bırakılmalarına soruşturmayı yürüten savcılık itiraz etmişti.    

İtirazı değerlendiren İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın talebini kabul ederek, cinayette ihmali olduğu ve o dönem Trabzon'dan İstanbul'a ve Ankara'ya farklı raporlar gönderdiği iddiasıyla Özkan Mumcu ve Muhittin Zenit hakkında yakalama kararı çıkarılmasına hükmetmişti

Bu haber toplam 3173 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim