• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 12 °C

Hürrem erkeğini tarif etti!Ozan Güven sorusuna ise..

Hürrem erkeğini tarif etti!Ozan Güven sorusuna ise..
Hürrem erkeğini tarif etti!Ozan Güven sorusuna ise..Hürrem Sultan'ın erkeği nasıl olmalı?Ünlü dizi oyuncusu Meryem Uzerli, bugün yaptığı beyanatta, sevgilisi Ozan Güven için tam istediğim erkek beni koruyup kolluyor sözlerini sarf ederek gündeme bomba gib

Siirt Ajans Hürrem Sultan Uzeli'den ŞOK ERKEK Beyanatı Ünlü dizi oyuncusu Meryem Uzerli, bugün yaptığı beyanatta, sevgilisi Ozan Güven için tam istediğim erkek beni koruyup kolluyor sözlerini sarf ederek gündeme bomba gibi düştü. işte Meyrem Uzerli'nin o şok sözleri ...

Hürrem erkeğini tarif etti!Ozan Güven sorusuna ise..

Meryem Uzerli, Zeynep Özek'in Birleşik Arap Emirlikleri'nden uydu aracılığı ile yayın yapan MBC4 kanalı için hazırladığı 'Turki Ekstra' programında sunucu Liana Dahdouh'un sorularını yanıtladı. Uzerli, 'Alman tarafım; çok dakikimdir.Bir Arap kanalının röportaj yapmış olduğu Meryem Uzerli, Ozan Güven aşkı hakkında ilk defa açıkladı . Meryem Uzerli, birlikte görüntülendiği Ozan Güven ile ilgili ilk kez konuşarak, “Doğal biri geçmişten konuşmuyorum”açıklaması yaptı.

Meryem Uzerli, birlikte görüntülendiği Ozan Güven ile ilgili bir soruyu geçiştirmeye çalışırken, “Doğal biri geçmişten konuşmuyorum” dedikten sonra kendisini etkileyebilecek bir adamda, “Doğal, yapmacık olmayan, bir taraftan koruması ve bana sahip çıkması lazım. Diğer tarafta beni özgür bırakması lazım. Görüntü olarak gözlerinin içinde ışık olduğu müddetçe diğer şeyleri görmüyorum zaten. Öyle bir adam beni etkileyebilir” dedi.
Uzerli, Arap hayranlarına sevgi gönderdiğini ifade ederken, “Allah sizi korusun hep sağlıklı kalın inşallah mutlu olursunuz sizi çok seviyorum” dedikten sonra sunucunun Arapça söylediği; “Beni çok sevdiğiniz için mutluyum. Sizi seviyorum” sözlerini tekrar etti.
 

Hürrem Sultan Uzeli'den ŞOK ERKEK Beyanatı

Muhteşem Yüzyıl’ dizisi ile dünyanın birçok ülkesinin yanı sıra Arap dünyasında da tanınan Uzerli, Alman anne ve Türk babadan hangi özellikleri aldığı sorulunca, "Alman tarafım; çok dakikimdir. Mesela biri bana saat 07.30’da otelden alacağını söylese 1 dakika öncesinden çantam hazır beklerim. Türkler bazen öyle değil. Türk tarafım ise; daha fazla duygusalım. Türkçe şarkılar duyduğumda ağlarım, Almanca şarkı duyduğumda ağlamam" karşılığını verdi.

"LARA'YI YALNIZ BIRAKAMIYORUM"

Almanya’nın başkenti Berlin’deki evinde Türk ve uluslar arası kanalların izlenebildiği halde bunlara ayıracak zaman bulamadığını anlatan Meryem Uzerli, "Hiç televizyon izlemiyorum. Neredeyse 2.5 yıldır sinemaya gitmedim, hiç film seyretmedim. Kızım Lara Şubat’ta doğdu. Akşama kadar sürekli program, animasyon gibi şeyler istiyor. Onu yalnız bırakamıyorsun. Sonra 21.00-21.30’da uyuyunca ben de yoruluyorum, uyuyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 3976 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim