• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 18 °C

Hüseyin Gülerce ifadeye ne zaman gidecek?

Hüseyin Gülerce ifadeye ne zaman gidecek?
Hüseyin Gülerce ifadeye ne zaman gidecek? Dünkü şok gözaltılarda Taşhiyeciler Hüseyin Gülerce'yi de yaktı!Zira o da gözaltı listesinde..Sosyal Medya'dan açıklama yapan Gülerce ifadeye ne zaman gideceğini beyan etti.

Dünkü şok gözaltılarda Taşhiyeciler Hüseyin Gülerce'yi de yaktı!Zira o da gözaltı listesinde..Sosyal Medya'dan açıklama yapan Gülerce ifadeye ne zaman gideceğini beyan etti.

Bir dönem Fetullah Gülen Cemaati'nin sözcüsü olarak televizyonlarda boy gösteren ve daha sonra da cemaatle ters düşerek yollarını ayıran Hüseyin GülerceHakkında Gözaltı kararı bulunduğu öne sürülen eski Zaman yazarı Hüseyin Gülerce'den sosyal medya üzerinden ilk açıklama geldi.

14 aralık soruşturması kapsamında, 31 kişilik gözaltı listesinde adı bulunduğu iddia edilen eski Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce sosyal medya Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Dün sabah düğmeye basılan 14 Aralık Operasyonu ''Paralel yapı'' operasyonundaki 31 kişilik gözaltı listesinde adı bulunan eski Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Savcılığın basın açıklamasından yeni haberi olduğunu ve yarın ifade vermeyi düşündüğünü söyledi.

Hüseyin Gülerce ifadeye ne zaman gidecek? Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamada bulunan Hüseyin Gülerce, hakkında şu ana kadar bir işlem yapılmadığını da ekledi.

Eski Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce twitter üzerinden şu açıklamaları yaptı

gulerce.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2158 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim