• BIST 9735.84
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 25 °C

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Eruh ve Baykan İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Eruh ve Baykan İlçelerinde İncelemelerde Bulundu
Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt’te gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, beraberinde Vali Ali Fuat Atik, Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdür

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt’te gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, beraberinde Vali Ali Fuat Atik, Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Eruh ve Baykan ilçelerini ziyaret etti.

 
İlk olarak Eruh ilçesine geçen Bakan Ersoy, Eruh Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Bakan Ersoy burada yaptığı açıklamada, bazı belediyelere yapılan görevlendirmelere ilişkin, "Kayyum belediyecilik uygulamasını, terörün lojistik desteğini kesmek adına çok önemli bir hamle olarak değerlendiriyoruz." dedi.
 
Bakan Ersoy ve beraberindeki heyet daha sonra Eruh 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi.
 
Eruh Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Ersoy, Kültür Merkezi ve Şal-Şepik Atölyesi'ni inceleyerek, burada şal-şapik kumaşını dokuyan ustalardan bilgi aldı.
 
Eruh ilçesinde incelemelerini tamamlayan Bakan Ersoy ve beraberindeki heyet daha sonra Baykan ilçesine geçerek, ilçe kaymakamlığını ziyaret etti.
 
Kaymakam Cuma Çotu’dan brifing alan Bakan Ersoy, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, taleplerini dinledi.
 
Bakan Ersoy daha sonra Veysel Karani beldesine geçerek, Türbeyi ziyaret etti.
 
Vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Ersoy kendileri ile bir süre sohbet etti.
 
İl merkezinde incelemelerini sürdüren Bakan Ersoy,  Siirt Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
 
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Ersoy, daha sonra ilimizden ayrıldı.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim