• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 10 °C

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Siirt Belediyasimi ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Siirt Belediyasimi ziyaret etti
Bir dizi toplantı ve açılışlara katılmak üzere Siirt’e gelen İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Belediyemizi ziyaret etti.

Bakan Soylu, Karar Hükmünde Kararname (KHK) ile Siirt Belediye Başkan Vekilliliğine Kayyum olarak getirilen Ceyhun Dilşad Taşkın’a, “Meseleye sahibiyetle yaklaşmanız bizim açımızdan çok önemliydi. Kucaklayıcı tavrınız ve hizmet konusunda buranın yatırım ölçeğinden daha yüksek bir yatırım planlaması gerçekleşmenizi ayrıca tebrik ediyorum.” dedi.

Bazı açılış ve parti toplantılarına katılmak üzere ilimiz Siirt’e gelen İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret etti. 

Beraberindeki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Siirtli İş Adamı Ethem Sancak ile birlikte Siirt Belediyesine yapılan ziyarette konuşan Bakan Soylu, Millet’in parasının millete yatırım olarak döndüğünü ve bunu gururla gördüğünü belirterek, “Milletin parasının millete yatırım olarak döndüğünü gururla görüyoruz. Sayın Başkanımızın bunu takip etmenin hem de Siirtlerle buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz. Su ve kanalizasyonlarda yapılan özellikle park ve bahçe oyun gruplarında yapılanlar, Siirt’imiz ve ilçelerimiz genelinde Terörle mücadele ile birlikte buralarda imar alanlarında çalışmaların olduğu görmek beni mutlu etti. Elimizden gelen tüm gayret ve destekleri hep birlikte ortaya koyuyoruz. Göreve geldiğiniz günden beri meseleye sahibiyetle yaklaşmanız bizim açımızdan çok önemliydi. Kucaklayıcı tavrınız ve hizmet konusunda buraya yatırım ölçeğinden daha yüksek bir yatırım planı gerçekleştirmenizi ayrıca tebrik ediyorum. 

Kutluyorum. İnşallah daha güzel adımlar atacağız. Hem Siirt’imize her şey yakışıyor. Hem hizmetler yakışıyor. Yapılanı da yapılmayanı da en güzel vatandaşımız görüyor. Vatandaşımızın ölçüsü kuyumcu terazisi gibi ölçer. Ne 1 gram fazla ve 1 gram eksik ölçer. Biz o teraziye tabiyiz. Siirt’imiz de büyük gelişmeler gördük. Bunun mutluluğu içerisindeyiz. Bu gelişme elbette ki devam edecektir. Siirt medeniyetimizin taşıyıcı kolonlarından biridir. Siirt’e gelinirken edep edinilen bir ildir. Bu anlamda Siirt’e yapılan ve yapılacak tüm hizmetler vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bakan Soylu, Siirt Belediyesine yaptığı ziyarette kendisine hain darbe girişiminde, o gece kahraman Siirt halkının göstermiş olduğu cesur tavrının yer aldığı 15 Temmuz Siirt Destanı adlı albümü takdim edildi. Bakan Soylu, “15 Temmuz Siirt Destanı” adlı albümü uzun süre inceledi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın tarafından Bakan Soylu’ya, Siirt’e has tiftik keçisinden yapılmış Siirt Battaniyesi hediye edildi.

Bu haber toplam 1265 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim