• BIST 9679.82
  • Altın 2504.8
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8471
  • Siirt 27 °C

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Eruh İlçemizi Ziyaret Etti

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Eruh İlçemizi Ziyaret Etti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Siirt’te, Valilik, İl Jandarma Komutanlığı ve Ak Parti Merkez İlçe 6. Olağan kongresine katıldıktan sonra Eruh ilçemize geçerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Kahraman M

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Siirt’te, Valilik, İl Jandarma Komutanlığı ve Ak Parti Merkez İlçe 6. Olağan kongresine katıldıktan sonra Eruh ilçemize geçerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Kahraman Mehmetçikleri ziyaret etti.

 Bakan Soylu, Vali Ali Fuat Atik ve beraberindeki protokol üyeleri ile geldiği Eruh ilçesinde Kaymakam Murtaza Dayanç ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.
 
İlçe Kaymakamı Dayanç’tan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Soylu, ilçe merkezi meydanında vatandaşları ve esnafla bir araya geldi.
 
Esnaf ve vatandaşlarla uzun bir süre sohbet eden Bakan Soylu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
 
Daha sonra Eruh’ta kahraman Mehmetçikleri ziyaret eden Bakan Soylu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesindeki terörist unsurlara yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatına” ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Operasyonun, hem kardeşlik hem de demokrasi operasyonu olduğunu belirten Bakan Soylu, “Maalesef küresel güçler maalesef yine bugüne kadar olduğu gibi birilerini kullanarak bizi hedeflerimizden uzaklaştırmaya çalışan bir anlayışı ortaya koymaya çalışıyorlar. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. İşte biraz önce birliğimizin en önemli teminatını hep birlikte kulağımızla duyduk, Ezan-ı Muhammed-i. Allah yardımcımız olacak. Hem milletimizin dualarıyla hem Sırat-ı müstakimle beraber biz doğru yoldan ayrılmayacağız” dedi.

Daha sonra Eruh ilçesinden telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bitlis’te çığ düşmesi sonucu 5 askerin şehit olduğunu bildirdi.
 
Bakan Soylu, Eruh’taki ziyaretlerinin ardından Bitlis’e gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim