• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 13 °C

İhsan Tan Kavşağı'nda asfaltlama çalışması

İhsan Tan Kavşağı'nda asfaltlama çalışması
Siirt'in en işlek kavşaklarından biri olan İhsan Tan Kavşağı'nda yapılan çalışmalarda asfaltlama aşamasına geldi ve asfaltma yapıldı.

Belediye bünyesinde kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmaları çerçevesinde devam eden yol asfaltlama çalışmaları kapsamında İhsan Tan Kavşağı,  Nihat Aykut ve Ekrem Bilek caddelerinde  yol asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Fen işleri müdürlüğü bünyesinde “Ana Arterlere Asfalt, Ara Sokaklara Parke” projesi kapsamında kent genelinde devam eden yol yapım ve düzenleme çalışmaları kapsamında yol asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında asfaltı yenilecek olan Siirt Devlet Hastanesi önündeki Asfalt (8)caddede asfalt söküm çalışmaları başlarken,  önceki gün Kooperatif mahallesinde bulunan Nihat Aykut caddesinin yanı sıra Bahçelievler mahallesinde bulunan Ekrem Bilek caddesinde başlattığımız yol asfaltlama çalışmaları tamamlanarak caddeler araç ve yaya trafiğine açıldı.

Yine geçtiğimiz hafta yenileme çalışmaları tamamlanan İhsan Tan kavşağında bu gün sabah saatlerinde başlatılan yol asfaltlama çalışmaları öğle saatlerinde tamamlanarak yaya ve araç trafiğine açılırken, yol asfaltlama çalışmalarına kavşağa bağlantılı olan Musa Atik caddesinde devam ediliyor.


 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim