• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • Siirt 13 °C

İKİ SAVCININ İADESİNİ İSTEDİ

İKİ SAVCININ İADESİNİ İSTEDİ
Akşam gazetesinde yer alan bilgiye göre yapılan görüşmede Suriyeli mülteciler ve son dönemlerde yaşanan terör olaylarının yanı sıra Almanya'ya kaçan firari savcılar da gündeme geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, BM Genel Kurulu Genel Görüşmeleri'ne katılmak üzere bulunduğu New York'ta, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Buna göre Davutoğlu Merkel'den kaçak savcıların iadesini istedi.Başbakan Ahmet Davutoğlu, New York'ta bir araya geldiği Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Avrupa 'ya yönelen sığınmacılardan kaynaklanan krizi, Suriye'deki durumu ve iki ülke arasında bakanlar düzeyinde oluşturulması planlanan çalışma grubu konularını görüştü.

İKİ SAVCININ İADESİNİ İSTEDİ

Akşam gazetesinde yer alan bilgiye göre yapılan görüşmede Suriyeli mülteciler ve son dönemlerde yaşanan terör olaylarının yanı sıra Almanya'ya kaçan firari savcılar da gündeme geldi.Davutoğlu-Merkel görüşmesinde Ermenistan üzerinden Almanya'ya kaçan firari savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın iadesi istedi.

Davutoğlu, BM Genel Kurulu Genel Görüşmeleri'ne katılmak üzere bulunduğu New York'ta, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya geldi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2118 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim