• BIST 9581.55
  • Altın 2489.153
  • Dolar 32.5357
  • Euro 34.877
  • Siirt 21 °C

İlişki Durumu Karışık dizisi ile ilgili flaş gelişme

İlişki Durumu Karışık dizisi ile ilgili flaş gelişme
SHOW TV'de yayın hayatına başlayan yeni dizi İlişki Durumu Karışık oldukça beğenildi. Show Tv'nin yeni dizilerinden olan İlişki Durumu Karışık dizisinde Murat karakterini canlandıran Pamir Pekin kimdir sorusunun cevabını sizler için cevaplamaya çalıştık.

SHOW TV'de yayın hayatına başlayan yeni dizi İlişki Durumu Karışık oldukça beğenildi.  Show Tv'nin yeni dizilerinden olan İlişki Durumu Karışık dizisinde Murat karakterini canlandıran Pamir Pekin kimdir sorusunun cevabını sizler için cevaplamaya çalıştık. İlişki Durumu Karışık isimli Show TV dizisi 11 Temmuz Cumartesi günü 2. bölümüyle ekranlara geliyor. show tv ilişki durumu karışık dizisi yeni bölüm fragmanı son bölüm özeti ilişki durumu karışık 2. bölüm fragman 11 temmuz bölümü. ilişki durumu karışık yeni bölüm bu akşam ekranlara gelecektir.


Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Gülden Avşaroğlu, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz’ı izlediğimiz cumartesi akşamlarının yeni alışkanlığı “İlişki durumu: Karışık”, ikinci bölümüyle evlerimize konuk olacak. Eğlenceli gelişmelerin yaşanacağı dizide olaylar şöyle gelişecek: Can Tekin’le tanıştıktan sonra hayatı tamamen değişen Ayşegül, şimdi de kendini onun sevgilisi olarak magazin basının sayfalarında bulur. Elif’e duyduğu karşılıksız aşkın acısıyla Ayşegül’le aralarında bir ilişki olduğu yalanını uyduran Can, işi daha da büyüterek Ayşegül’e bir anlaşma teklif eder. Kağıt üzerinde iyi bir fikir gibi görünen bu anlaşma iki taraf için de beklenmedik sonuçlar doğuracaktır. Kendisini Can Tekin’in hayatının tam ortasında bulan Ayşegül, ünlü oyuncunun ailesiyle de tanışır. Ne var ki bu tanışma da pek planladığı gibi geçmeyecektir. Özellikle Can’ın annesi Mediha ile aralarındaki buzlar eriyecek gibi değildir…

Bu haber toplam 3869 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim