• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Siirt 4 °C

İlker Başbuğ!'dan F.Bahçe taraftarına övgü!

İlker Başbuğ!'dan F.Bahçe taraftarına övgü!
SİİRTAJANS.COM-Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ katıldığı bir TV programında çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulundu.Başbuğ’un şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ katıldığı bir TV programında çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulundu.Başbuğ’un şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

CNN Turk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge adlı programa katılan eski Genel Kurmay Başkanı İlker Bağbuğ Fenerbahçe spor kulübü ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlker Başbuğ'un açıklamalarından satır başları;

“Fenerbahçe taraftarı bu süreçte tarih yazdı. Benim Fenerbahçe taraftarı olup olmamam da önemli değil ama pek çok kurum ve kuruluş Fenerbahçe’nin yaptığını yapamadı. Bütün mahkeme süreçlerinin çok benzediğini görüyorum. Hemen hemen aynı senaryolar oynanmış.”

“Birincisi ben 2008-2010 dönemiyle ilgili olarak bu süreçte tespit ettiğim süreçleri sayın savcıya anlattım. Olayların değerlendirmesi ve bu değerlendirmeden benim çıkarttığım sonuçlar. Şimdi siz bu tespitlere bakın. Soruşturma açılacak konular varsa soruşturmayı açıp yargıya götürürsünüz dedik. Benim isim vermem için elimde belge olması lazım. Biz bu safhada tespitler yaptık. Genel resmi çizdik. Bundan sonrası yargıda.”

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1544 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim