• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 22 °C

İmaj değiştiren Yağmur Tanrısevsin sarışın afet oldu!

İmaj değiştiren Yağmur Tanrısevsin sarışın afet oldu!
İmaj değiştiren Yağmur Tanrısevsin sarışın afet oldu!Katran - The Tragedy' adlı korku filmiyle ilk kez sinema filminde oynayan Yağmur Tanrısevsin yepyeni bir imaja büründü.

'Katran - The Tragedy' adlı korku filmiyle ilk kez beyazperdeye adımını atan Yağmur Tanrısevsin canlandırdığı Jennifer karakteri için saçlarını sarıya boyatarak yepyeni bir imaja büründü.Yağmur Tanrısevsin'in yepyeni imajılı ile tam bir afet oldu!

Yağmur Tanrısevsin sarışın afet oldu!

Başrollerinde Wilma Elles (Olivia), Lucia Oskerova (Anna), Cihan Toraman (David), Yağmur Tanrısevsin (Jennifer), Ayşen Batıgün (Sarah), Arda Armando Denk (Tommy), Arda Bozkurt (Kevin), Nas Sıla Zengin (Lora), Burak Er (Alex), Göktuğ Alpaşar(Richard), Kahraman Sivri (Plumber) ve Jeyan Tözüm (Aunt Lucia) gibi oyuncuların yer aldığı Amerikan yapımı “The Tragedy” (Katran) adlı korku filminde oyuncuların tamamı Türkiye’de yaşayan oyunculardan oluşuyor.

İlk korku filminde oynayan Wilma Elles oynadığı Olivia karakteriyle oyunculuğunun zirvesine çıkarak unutulmayacak bir performans sergilediler.

 

Bu haber toplam 10757 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim