• BIST 9645.02
  • Altın 2411.831
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.8036
  • Siirt 26 °C

İnanılmaz depremi önceden biliyor

İnanılmaz depremi önceden biliyor
İzmit'te bir elektronik teknisyeni depremi önceden tahmin ettiğini öne sürdü.Depremi önceden bilen adamı açıklamaları haberimizin detayında..

İzmit'te bir inşaat firmasında elektronik teknisyeni olarak çalışan Ahmat Yakut adındaki şahıs depremi önceden tahmin ettiğini öne sürdü.

Eskişehir depremini NASA'dan önce bildiğini iddia eden Ahmet Yakut, Eskişehir depreminin 13 Ocak akşamı 'kendisini belli ettiğini' savuurken şöyle dedi:

"İnternetteki sitemde takipçilerimle bunu paylaştım. 16 Ocak akşamı saat 21.41'de yaptığım paylaşım sonrasında Eskişehir'de anumali (Ani değişiklik) çıkışları görüldü. 4.4 büyüklüğünde maksimum olacağını zaten yazmıştım. NASA'dan önce ben tahminde bulundum. Ben dakika dakika gelişmeleri internette kendime ait sitemde takipçilerime paylaşıyorum."

Türkiye ve dünyada olan birçok depremi önceden tahmin ettiğini öne süren Yakut konuşmasına söyle devam etti:

"Kütahya Simav'daki depremi saati, büyüklüğünü bölgesel olarak söylemiştim. 4.5 büyüklüğünde bir deprem oldu. Saat 23.45'de paylaşım yapmıştım o akşam. Saat 04.30'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Bu depremi de sitemde paylaşmıştım. Ben Gölcük'de 17 Ağustos depremini yaşadım. Bir çok insan yaşamını yitirdi. Ülkemizde deprem olgusu farklı yönlere çekiliyor. İnsanların korkuları, endişeleri var. Depremi yaşayan birisi olarak bildiğim için bu araştırmaları 2010 yılından itibaren yapmaya karar verdim. 1 Mayıs 2014 tarihinden beri sosyal medya üzerinde sayfa açtım. 4 bin 200'e ulaşan takipçimle birlikte her gün grafiksel ve araştırmalı açıklamalar yaparak bunu insanlarla paylaşıyoruz."

Bu haber toplam 2146 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim