• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • Siirt 27 °C

İngiliz Basını Prandeliyi Yerden Yere Vurdu

İngiliz Basını Prandeliyi Yerden Yere Vurdu
Galatasaray takımının bomba teknik adamlarından birisi olan Casera Prandelli GAlatasaray takımında ayrıldı. Cesara Prandelli, ingiliz basını tarafından yerden yere vuruldu çok önemli gelişmeler yaşanıldı İngiliz Basını Prandeliyi Yerden Yere Vurdu işte o

Galatasaray takımının bomba teknik adamlarından birisi olan Casera Prandelli GAlatasaray takımında ayrıldı. Cesara Prandelli, ingiliz basını tarafından yerden yere vuruld çok önemli gelişmeler yaşanıldı işte o gelişmelerin ayrıntıları

İtalyan menajerin haftalardır atılmanın eşiğinde olduğuna dikkat çeken goal.com, kaçınılmaz boşanmada ona verilecek paranın tek sorun kaldığına işaret etti.
 
Salı günü Prandelli'nin bir bildiri yayınlayarak, görevi alırken kendisine verilen sözlerin tutulmadığından şikayet ettiğini yazan site, bu sözler arasında Alexandre Pato, Joel Campbell ve Alex Song gibi transfer hedeflerinin bulunduğunu kaydetti.
 
Prandelli'yi tutan Duygun Yarsuvat'tan önceki Başkan Ünal Aysal ile İstanbul'da içten sorunlar yaşandığının şüphe götürmediğini belirten futbol sitesi, soyunma odasındaki sorunlar dışında takımdaki futbolcuların maaşlarının ödenmediğine dikkat çekti. Sitenin kaynaklarına göre, Felipe Melo'nun çok düşmanı olduğu gibi Sneijder bazı takım arkadaşları tarafından sevilmiyor.

Bu haber toplam 1131 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim